Cat de des ar trebui sa faci sex intr-un cuplu

Multi oameni se intreaba cat de des este „normal" sa faci sex intr-o casnicie. Sunt ingrijorati fie ca fac prea mult sau prea putin amor. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 20:38
Cat de des ar trebui sa faci sex intr-un cuplu

Sa spunem ca doua perechi fac amor cu aceeasi frecventa: de doua ori pe saptamana. In primul cuplu, femeia este frustrata pentru ca ar vrea sa faca dragoste zilnic. In celalalt cuplu, femeia crede ca partenerul pune presiune pe ea si si-ar dori sa faca amor o data pe luna. Adevarul este ca oamenii sunt atat de diferiti, au vise diferite si asteptari diferite.

Potrivit, unui studiu realizat de catre Kinsey Institute, persoanele intre 18-29 de ani fac, in medie, sex de 112 ori pe an, cele intre 30-39 de ani se iubesc in medie de 86 de ori pe an si cele intre 40 si 49 de ani o fac, in medie, de 69 de ori.13% dintre cuplurile casatorite fac dragoste o data pe an, 45% o data pe luna, 34% fac amor de doua, trei ori pe saptamana si 7% de patru sau mai multe ori pe saptamana.

Asadar, jumatate dintre cuplurile casatorite fac sex o data pe luna. Surprinzator nu-i asa? Si cand te gandesti ca la inceputul relatiei, cei mai multi o faceau de doua trei ori pe zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.