Ce se întâmplă cu Adrian Cristea, de ce nu mai este în lumina reflectoarelor. Prinţul a luat o decizie ŞOC

După ce a traversat o perioadă nefastă în plan amoros, relaţia cu Maria Păuna ducându-se pe apa sâmbetei, "Prinţul" Cristea pare să se fi "evaporat" din viaţa publică. 

19 oct. 2017, 08:04
Ce se întâmplă cu Adrian Cristea, de ce nu mai este în lumina reflectoarelor. Prinţul a luat o decizie ŞOC

Adrian Cristea, se pare că a pus capăt vieţii de huzur, scrie spynews.ro. „Prinţul” care odinioară făcea ravagii printre reprezentantele sexului frumos s-a retras departe de lumea de fițe cu care se obișnuise. După ce s-a despărţit de MILF-etă fostul star de la Dinamo şi de la FCSB se pare că şi-a găsit liniştea în casa părintească.

Citeşte şi Adrian Mutu, implicat într-un accident rutier în ziua nunţii

O sursă din anturajul fotbalistului a mărturisit că Adrian Cristea a luat o decizize surprinzătoare. Acesta a renunţat, cel puţin pentru o perioadă, la toată agitaţia din Capitală şi s-a retras alături de părinţii săi în orașul său natal, Iaşi, acolo unde „Prinţul” trăieşte, de ceva vreme, o viaţă mult mai liniştită, departe de ochiul vigilent al presei. Mai mult decât atât, fostul internaţional este foarte implicat în afacerea familiei. Conform aceleiaşi surse, Adrian Cristea merge aproape în fiecare zi să îţi ajute tatăl în administrarea fabricii pe care o deţine.

„A dat Bucureştiul pe Iaşi, acolo de unde sunt părinţi lui. E mult mai liniştit, s-a detaşat de toate probleme. Iaşiul nu este aşa agitat, iar Adrian chiar avea nevoie de asta. Vine de maximum două ori pe lună să îşi vadă fata şi afacerea de aici”, a dezvăluit un apropiat de-al sportivului.

Citeşte şi Mirela Vaida şi Tavi Clonda, replici dure în direct

Adrian Cristea (33 de ani) are o fetiţă, Rania, din relaţia cu Denisa Nechifor. În cariera sa de fotbalist, Adrian Cristea a evoluat pentru următoarele echipe: Politehnica Iaşi, Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, Steaua, Maccabi Petah Tikva şi Concordia Chiajna. De la gruparea ilfoveană, el a fost dat afară în iarna acestui an. Antrenorul Dan Alexa a anunţat că motivul despărţirii a fost vârsta lui Adrian. Tehnicianul a spus că şefii clubului vor ca media de vârstă a echipei să scadă. Pentru echipa naţională, Adrian Cristea a jucat de nouă ori şi nu a reuşit să marcheze vreun gol.