CONSTANŢA. Elevă de 14 ani, violată şi supusă la perversiuni sexuale de către prietenul prietenei ei

A fugit de acasă şi s-a adăpostit la prietena ei crezând că îi va fi bine, dar a avut parte de o experienţă cât se poate de neplăcută pe care nu o va uita o viaţă întreagă. O copilă de 14 ani a trecut prin clipe de groază după ce a fost bătută fără milă şi violată. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Cernavodă.

01 oct. 2015, 09:00
CONSTANŢA. Elevă de 14 ani, violată şi supusă la perversiuni sexuale de către prietenul prietenei ei

Nicoleta M., din Feteşti plecase de acasă vinerea trecută şi s-a refugiat la o prietenă de-a sa, din Cer-navodă, care locuieşte cu iubitul ei, Dumitru Enică, de 33 de ani, scrie cugetliber.ro.

În noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce se afla în apartamentul acestuia, adolescenta de 14 ani a întreţinut relaţii sexuale cu un individ. În momentul în care a aflat că fata nu i-a cerut nici un ban bărbatului, Enică s-a enervat şi a început să ţipe. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe adolescentă pentru a-i da o lecţie. Ulterior, el a năvălit şi asupra iubitului fetei pe care l-a ameninţat cu un cuţit şi l-a bătut. Într-un moment de neatenţie al lui Enică, victima a reuşit să fugă din apartament.

Citeşte şi Viol ratat la Botoşani. Atacatorul s-a trezit înjunghiat în timpul luptei cu victima, ciobăniţa din sat

Bătută fără milă

Agresorul şi-a îndreptat imediat furia către Nicoleta M. pe care a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele. Pentru a se răzbuna, Dumitru Enică a obligat-o pe minoră să întreţină raporturi sexuale orale, dar şi anale. Mai mult, în timpul actului sexual el a obligat-o pe concubina sa să stea şi să îi privească. În momentul în care a scăpat din casa groazei, adolescenta s-a dus glonţ la mama ei şi i-a povestit cele întâmplate. Împreună cu aceasta, duminică, s-a dus la sediul Poliţiei Cernavodă unde a depus o plângere.

A ajuns în spatele gratiilor

Oamenii legii au demarat cercetările şi au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de viol. Anchetatorii au audiat-o pe victimă, dar şi pe prietena ei care a fost martoră la sce- nele de groază. În cursul zilei de luni, adolescenta a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală unde a fost examinată de cadrele medicale.

Citeşte şi Gestul INCREDIBIL la care a recurs un bărbat după ce nu a reuşit să violeze o femeie

În urma desfăşurării anchetei, poliţişti l-au reţinut pe Dumitru Enică pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de viol.

Miercuri, el a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. În urma şedinţei, completul de judecată a decis ca Enică să îşi petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Ju- deţului Constanţa.