Copile violate de tată timp de un an. Ultimul abuz s-a petrecut în Vinerea Mare

Caz cutremurător în comuna Truşeşti, unde un bărbat şi-a violat fiicele timp de aproape un an. Faptele au ieşit la iveală miercuri, când fiica vitregă, în vârstă de 18 ani, nu a mai rezistat calvarului şi a mers la poliţie.

06 mai 2016, 11:55
Copile violate de tată timp de un an. Ultimul abuz s-a petrecut în Vinerea Mare

Acuzat de viol şi violenţă în familie, bărbatul a fost ridicat pentru cercetări, iar în noaptea de miercuri spre joi a fost reţinut pentru 24 de ore în vederea arestării preventive, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Cazul studentei din Timiş care a fost violată după ce a acceptat o partidă de sex în trei. Mărturii CUTREMURĂTOARE

Potrivit primelor investigaţii, A.D. trăieşte în concubinaj de mai mulţi ani cu o femeie din sat. Cei doi au o fată în vârstă de 16 ani, iar împreună o cresc şi pe o fată de 18 ani rezultată în urma unei alte relaţii a femeii. Un timp, totul a fost normal, dar de anul trecut din luna iunie, ori de câte ori rămânea singur cu vreuna dintre fete, prin ameninţări şi acte de violenţă, bărbatul ar fi întreţinut mai multe rapoarte sexuale cu acestea. 

La început, surorile nu au vorbit între ele şi nu ştiau că sunt supuse la acelaşi calvar, însă la un moment dat fetele au început să se destăinuie una celeilalte şi aşa au aflat că bărbatul le viola pe rând.

De frică, fetele au îndurat totul, dar în seara zilei de 20 martie, acestea au făcut front comun în faţa bărbatului, care s-a înfuriat la culme luându-le la palme pe amândouă.

Citeşte şi Scandal sexual la psihiatrie, în Botoşani. Trei paciente au fost violate şi au născut

Ultimele agresiuni, susţin fetele, ar fi avut loc săptămâna trecută, cea mare fiind violată joi, iar cea mică vineri.

Distruse psihic şi abuzate sexual, surorile au aşteptat să treacă Paştele, iar miercuri cea mai mare dintre ele, care între timp împlinise 18 ani, a mers la poliţie, unde a denunţat totul.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, fiind sesizată inclusiv şi Protecţia Copilului, surorile urmând să fie evaluate şi consiliate psihologic.