Cornel Patrichi ascunde o dramă teribilă. Orice apariţie la TV i-ar putea fi fatală

Cornel Patrichi, fostul jurat de la "Dansez pentru tine", a iesit de ceva timp din viata publica. S-a izolat de public si ascunde o drama teribila.

23 mart. 2015, 13:08
Cornel Patrichi ascunde o dramă teribilă. Orice apariţie la TV i-ar putea fi fatală

Cornel Patrichi a scapat ca prin urechile acului de cancer la plamani, iar operatia realizata anul trecut i-a dat o noua sansa la viata. In varsta de 71 de ani, Cornel Patrichi a marturisit ca a trecut pe langa moarte, invingand o boala necrutatoare. 

Cornel Patrichi dă de pământ cu Mihai Petre: Este o nulitate, nu are nici patru clase

“Daca nu aveam norocul sa se descopere la timp era grav! Practic, am fentat moartea! In urma cu patru ani, m-am dus sa fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, si chiar a insistat, sa-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos, pentru care ma dusesem eu. Tot atat ar fi costat, 150 de lei. Nu era vorba de bani, dar noroc ca am ascultat-o si asa mi-am descoperit problema de la plamani. A fost o plecare catre un cancer la plamani. Am fumat 50 de ani, de acolo mi se trage. M-am lasat de fumat acum 8 ani. Daca locuiam in strainatate, acolo as fi mers periodic la controale de rutina, pentru ca e normal. Noi aici, in Romania, nu am fost invatati sa gandim asa, sa mergem preventiv sa ne cautam”, a declarat pentru Click.ro Cornel Patrichi.