CUTREMURĂTOR! Premoniţia pe care Ileana Ciuculete a avut-o de Revelionul trecut! Artista a urcat pe scena şi…

In urma cu un an, Ileana Ciuculete avea sa sustina un ultim concert mare! Cantareata a urcat pe scena la finele lui 2016 si a avut un mesaj emotionant pentru public la terminarea show-ului!

30 dec. 2017, 09:50
CUTREMURĂTOR! Premoniţia pe care Ileana Ciuculete a avut-o de Revelionul trecut! Artista a urcat pe scena şi…

In luna martie, lumea muzicii populare era zguduita de stirea ca Ileana Ciuculete a incetat din viata brusc! Artista a fost rapusa atunci de o ciroza hepatica galopanta, pe care medicii de la o clinica privata din Capitala nu au mai putut sa o stopeze!

Moartea Ilenei a scos insa la iveala foarte multe lucruri legate de indragita interpreta de folclor! Oameni apropiati au inceput sa vorbeasca despre boala crunta a cantaretei si au dezvaluit presei anumite momente in care ea a cedat fizic si psihic. O dovada concreta a fost legata de inregistrarile pe care Ciuculete le-a facut pentru seara de Revelion.

„La machiaj, era vanata la fata si slabise! De atunci, ne-am dat seama ca nu era ceva in ordine cu ea! Am intrebat-o daca se simte rau, insa a evitat sa raspunda, mai mult, cu zambetul pe buze, asa cum era de fiecare data, a incercat sa depaseasca situatia prin glume”, au povestit artisti de la fata locului.

Pe de alta parte, exista persoane care sustin ca ea ar fi avut niste premonitii in seara de Anul Nou! Atunci, invitata sa cante la un eveniment din apropierea Bucurestiului, ea a avut o remarca pe scena, care i-a surprins pe toti cei prezenti! „Dupa ce a cantat dumnezeieste, la final, Ileana parca s-a intristat! A multumit pentru aplauze, apoi le-a zis oamenilor ca este ultimul Revelion in care a fost cu ei! Probabil, simtea ea ceva…”, au povestit persoane apropiate.