Heidi Klum se iubeşte cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr, care a trecut şi prin patul lui Demi Moore

Top-modelul german Heidi Klum este mai infloritoare ca niciodata! Dupa ce s-a despartit la inceputul acestui an de iubitul ei, bodyguard-ul Martin Kirsten, aceasta si-a gasit consolarea in bratele unui tinerel de doar 27 de ani!

03 iul. 2014, 09:27
Heidi Klum se iubeşte cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr, care a trecut şi prin patul lui Demi Moore

Actualul iubit al modelului in varsta de 40 de ani este nimeni altul decat Vito Schnabel, fostul amorez al altei dive care a trecut de prima tinerete, Demi Moore. Klum si fiul celebrului artist si regizor Julian Schnabel au fost vazuti recent impreuna la gala Cinema Against AIDS 2014, eveniment gazduit de hotelul „Cap Eden Roc” aflat in sudul Frantei, unde s-au comportat ca doi adolescenti. Au ras, au glumit, au schimbat priviri patrunzatoare si s-au sarutat de mai multe ori.

Citeşte şi Heidi Klum la plajă, FĂRĂ sutien. Celebrul topmodel arată EXTRAORDINAR la 40 de ani FOTO

Cata vreme a fost implicata in relatia cu Martin Kirsten, cei doi au fost vazuti tinandu-se de mana de putine ori. De data aceasta, Heidi pare amorezata pana peste cap de pustiul de 27 de ani si il copleseste cu afectiunea ei.

Vito Schnabel a devenit cunoscut mai ales datorita relatiilor cu diverse celebritati de peste Ocean. Inainte de a ajunge in patul top-modelului german, Heidi Klum,  tinerelul a mai avut legaturi si cu alte nume sonore de la Hollywood, demonstrand in repetate randuri ca ii plac femeile mult mai in varsta decat el. 

Astfel, in anul 2007, pe cand avea doar 21 de ani, Vito a avut o relatie de scurta durata cu fotomodelul Elle Macpherson, de 44 de ani la acea vreme. Dupa doi ani, insa, tinerelul a inlocuit-o cu actrita Liv Tyler in varsta de 36 de ani, pe care a cunoscut-o intr-un restaurant din Los Angeles. Totusi, cuplul nu a rezistat prea mult, cei doi despartindu-se la fel de repede precum s-au cuplat.

Citeşte şi Heidi Klum, decizia regretată de bărbaţii din întreaga lume

Nici Demi Moore nu a rezistat prea mult farmecelor tinerelului. Vito a prins-o in mreje si pe actrita in varsta de 50 de ani, cu care a avut o relatie de mai multe luni in 2013.

Heidi Klum, devenita celebra pentru participarea la reality show-ul „Project Runaway”, a obtinut in perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai multi ani pe primele cinci locuri in topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume. In 2012, editorii revistei nu au mai luat-o in considerare in realizarea topului, pentru ca au fost de parere ca Heidi Klum este „mai mult o femeie de afaceri si o celebritate multimedia decat un model”.

Recent, Heidi Klum a devenit membra in juriul emisiunii-concurs „America’s Got Talent”, difuzat de postul NBC.

Aceasta a fost casatorita cu cantaretul Seal, de care a divortat in 2012, dupa sapte ani de casnicie. Totodata, Klum are patru copii din relatiile anterioare: Leni, in varsta de 9 ani, din relatia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, Lou, in varsta de 4 ani, Johan in varsta de 6 ani si Henry, in varsta de 8 ani, cu artistul Seal.