iUmor 2016: Un concurent pictează cu organul genital. Delia imortalizează momentul, Cheloo e şocat

Duminică seara, de la ora 20.00, la iUmor, un concurent pe nume Brent Ray Fraser se va dezbrăca pe muzică clasică şi va picta cu organul genital fără nicun fel de inhibiţii.  Juraţii vor rămâne absolut şocaţi, iar Bendeac îşi va trimite nepoţica afară din sală.

RomaniaTV.net
08 oct. 2016, 19:03
iUmor 2016: Un concurent pictează cu organul genital. Delia imortalizează momentul, Cheloo e şocat

iUMOR 2016: „Scoateţi-o pe nepoţica mea afară! Băi, ce emisiune faceţi aici! Şi aşa sunt om cu probleme cu capul! Este bunică-mea în sală. Mamaie, te rog să mergi să iei tabloul!” Delia: ,,Am fost uimită pe deplin. Nu ştiu dacă aşa cum îmi doream… dar am fost uimită. Am trait să văd şi asta. Tendinţa era să scot telefonul şi să imortalizez momentul. Trebuie să arăt şi prietenilor! Nu se poate!”. După finalizarea ,,operei de artă”, Mihai Bendeac recunoaşte unicitatea momentului: ,,Acum chiar cred că am văzut tot! Gata!”

Concurentul pictează de la trei ani şi în acest inedit mod de un deceniu. ,,Fac asta de zece ani. Fac artă toată ziua. Sunt singurul din lume care face asta”.

Cine va primi pictura artistului sosit din Canada și care vor fi reacțiile la vederea imaginii pictate telespectatorii vro vedea duminică seara, de la ora 20.00, când se difuzează cea de-a doua ediție a emisiunii iUmor din această toamnă.

,,Să mai spună cineva că nu este cultură la televizor! E foarte posibil ca-n finală să ajungă un pictor. E mare lucru! Acum eu aştept şi un sculptor”, spune Mihai Bendeac la finalul momentului său.