Loredana Chivu, SCANDAL de PROPORŢII în direct cu Renata. VIDEO

Fostele iubiri ale lui Leo de la Strehaia s-au întâlnit recent în platoul emisiunii TV, pentru a clarifica problemele şi acuzele din ultima vreme, pe care cele două şi le-au adus. Cum era de aşteptat, jignirile dintre Loredana Chivu şi Renata au degenerat cu înjurături de cea mai joasă speţă. Pentru că nu era de ajuns, totul a culminat cu aducerea în discuţie de către Renata a unui subiect dureros pentru Loredana Chivu.

RomaniaTV.net
03 iul. 2015, 12:48
Loredana Chivu, SCANDAL de PROPORŢII în direct cu Renata. VIDEO

Loredana Chivu şi Renata s-au făcut praf una pe cealaltă şi au fost la un pas de bătaie în pauzele publicitare din emisiunea de la Kanal D.

”Nu înţeleg cum de Renata se ia de mine când trăieşte cu iubitul mamei ei. Eu măcar nu trebuie să mă duc să mă culc cu mama, ca să primesc o maşină. Eşti tare în gură şi eşti degeaba. Nu ţi-e ruşine de tine? Când ai luat bani, ţi-a convenit. Poate îţi dau una în bot. Apari ca zdreanţa. Să îmi pupi picioarele că stai lângă mine în aceiaşi încăpere. Leo mi-a povestit că mama Renatei i-a făcut sex oral duminică, după filmare. Nu vreau ca numele meu să nu mai apară. Se plângea Leo de jegul de pe voi”, a spus Loredana Chivu.

Renata Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a fost la un pas să ARDĂ de VIE

Nici Renata nu s-a lăsat mai prejos: ”Fetiţo, am filmări cu tine dezbrăcată. Uiţi de unde ai plecat. Ai uitat de unde te-ai ridicat. Nu te mai da aşa şmecheră că te respectă pe tine Leo. Nebuno, când vorbeşti cu mine să închizi gura, că îţi sar dinţii din gură. Trimiţi poze dezbrăcată bărbaţilor şi ceri 100 de euro. Să nu transpiri la subraţ. Ai 7000 de tăieturi la sâni”.

După pauza publicitară, Renata s-a mutat în alt studio, dar războiul dintre cele două femei din viaţa lui Leo de la Strehaia nu a încetat.

Citeşte şi  Scandal în pauza de publicitate, după ce Leo de la Strehaia a încercat să o sărute cu forţa pe Loredana Chivu