Momente cumplite pentru o adolescentă. A aflat pe Facebook ce s-a întâmplat cu ea în timpul unei petreceri

Dramă incredibilă a unei adolescente violate din Statele Unite! Mai mulţi tineri şi-au bătut joc de ea pe reţelele de socializare după ce a fost filmată căzută inconştientă la pământ, după petrecerea la care a fost violată.

12 iul. 2014, 08:20

Adolescenta era la o petrecere cu o prietenă când s-a întâmplat oribila faptă. Tânărul care a organizat cheful, tot de 16 ani, i-a strecurat în băutură o substanţă care a făcut-o să-şi piardă cunoştinţa. Ea nu şi-a dat seama că a fost violată decât după ce pe internet au apărut mai multe poze cu ea, pe jumătate dezbrăcată, făcute chiar de presupuşii agresori.

Deşi în mod normal, identităţile victimelor unui abuz sexual nu sunt făcute publice, tânăra a fost cea care a dorit să iasă în faţă pentru a vorbi despre drama ei, chiar în faţa casei unde a avut loc cumplita faptă.

„Este foarte trist şi mă doare, doar să fiu aici şi să ştiu ce mi s-a întâmplat. Prietenii mei sunt hărţuiţi, eu sunt hărţuită. Nu pot ieşi nicăieri. Este foarte jenant!”, a spus fata.

Drama ei nu s-a sfârşit însă aici. Mai mulţi tineri au început să posteze pe reţelele de socializare fotografii în care imitau poziţia adolescentei după ce a fost violată. Autorităţile încearcă acum să afle ce s-a întâmplat, de fapt, la acea petrecere.

Citeşte şi: Caz ŞOCANT în India. Conducătorul unui sat a ORDONAT ca o fetiţă de 11 ani să fie VIOLATĂ