Nidia, veşti proaste despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. „Operaţia nu a fost una reuşită”

În presă a apărut recent informația că Horia Moculescu are grave probleme de sănătate. Fiica celebrului compozitor român, Nidia Moculescu, a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a tatălui său.

06 aug. 2018, 10:43
Nidia, veşti proaste despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. „Operaţia nu a fost una reuşită”

Ea a dezvăluit că acesta a suferit o operație la piciorul stâng, dar că aceasta nu a decurs bine, scrie huff.ro. Cu toate acestea, Nidia spune că Horia este „doar mai obosit”.

Ea a mărturisit că îi distrage atenția de la problemele lui luându-l la evenimentele pe care le are. Mai mult, Horia Moculescu se află în juriul de la Festivalul Amara.

Citeşte şi Vedetă din România, sechestrată de iubitul italian. „Are foarte mulţi bani şi mă ameninţă cu mafioţii lui”

„Hey, lume! Vă mulțumesc pentru toate urările de bine, pentru tati. Într-adevăr, în urma unei operații, suferite la laba piciorului stâng, care nu a fost una reușită, tata este mai obosit, dar nu își arată vârsta, nici măcar acum, la 81 de ani.

Dar îl țin eu ocupat, mai cu un concert la Milano, mai cu Revelioane etc ? Am grijă de el și îl voi iubi și după ce moartea ne va despărți. Sper că acest moment, să fie unul îndepărtat.

De exemplu, tata este acum, în juriul de la Festivalul Amara, zâmbind! ? Același tata, același om, de 81 de ani! Mândră că sunt fiica unuia dintre cei mai mari compozitori din Europa”, a scris fiica lui Horia Moculescu pe Facebook.