O altă elevă din Vaslui, VIOLATĂ şi TORTURATĂ: Afară era coadă. Pe stradă aşteptau vreo 12-13 băieţi

Părinţii unei eleve de 15 ani acuză că fata a fost violată de mai multe ori de trei indivizi. Oamenii susţin că fata a fost bătută şi arsă cu ţigara, apoi şantajată tocmai cu o înregistrare făcută în timpul agresiunii. A doua oară, copila ar fi fost răpită de pe stradă.

RomaniaTV.net
09 sept. 2015, 18:56
O altă elevă din Vaslui, VIOLATĂ şi TORTURATĂ: Afară era coadă. Pe stradă aşteptau vreo 12-13 băieţi

Părinţii unei copile de numai 15 ani, din localitatea vasluiană Pogoneşti, spun că fiica lor a fost violată şi torturată de mai mulţi tineri. Potrivit celor reclamate de părinţi, minora a fost violată în două rânduri de către tineri din localitatea gălăţeană Ghidigeni, la interval de aproximativ două săptămâni distanţă.

Prima dată a fost violată de un singur bărbat (poreclit Vasile Omida), episod filmat de unul din cei doi prieteni ai agresorului care au asistat la întreaga scenă. Potrivit adevarul.ro, înainte să-şi satisfacă poftele, a fost ameninţată, arsă cu ţigara, lovită cu palmele şi pumnii, muşcată. Filmul din timpul violului ar fi fost folosit pentru a o şantaja, pentru a o determina pe aceasta să se supună poftelor sexuale ori de câte ori aveau indivizii chef.

Părinţii au aflat prin ce a trecut fiica lor abia zilele trecute, după ce a fost răpită de pe uliţa satului, urcată cu forţa într-o maşină şi dusă în satul violatorilor.

Oamenii au plecat disperaţi în căutare şi şi-au găsit copila câteva ore mai târziu. 

„Fata a fost ameninţată cu moartea dacă refuză să se culce cu ei. Dacă nu ajungeam la timp o nenoroceau. Afară era coadă. Pe stradă aşteptau vreo 12-13 băieţi”, a continuat mama fetei.

Ameninţările au continuat după ce presupuşii violatori au aflat că familia victimei a alertat poliţia. Fratele mai mare ale elevei a fost sunat şi I s-a spus că dacă nu se liniştesc fata „va primi 20 de cuţite în cap sau o vor lega de maşină şi o vor târî prin sat”.

Cazul a fost raportat la Poliţia Bârlad luni, 7 septembrie, şi a fost deschis dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Citeşte şi: Violatorii din Vaslui au ieşit din CARANTINĂ, dar rămân izolaţi. Unul PLÂNGE încontinuu