O elevă din Suceava, VIOLATĂ timp de doi ani de colegii de şcoală

Doi adolescenţi în vârstă de 17 ani, dintr-o comună din judeţul Suceava, au fost arestaţi preventiv, joi, într-un dosar de corupere şi agresiune sexuală, care vizează fapte extrem de grave.

22 ian. 2016, 21:33
O elevă din Suceava, VIOLATĂ timp de doi ani de colegii de şcoală

Victima acestora, colegă de şcoală cu autorii, este o minoră cu care cei doi ar fi întreţinut relaţii sexuale încă de când fata avea vârsta de 11 ani. Ancheta din acest caz face referire la patru fapte: „pornografie infantilă”, „viol”, „şantaj” şi „act sexual cu un minor”, potrivit evz.ro.

Din ancheta derulată de poliţişti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Suceava, sub coordonarea unui procuror de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava,  rezultă că fata a întreţinut relaţii sexuale prin corupere din vara anului 2012 şi până în jurul lunii aprilie  2014. La un moment dat, unul dintre tineri i-a făcut şi câteva fotografii fetei, în ipostaze indecente. Cei doi i-au propus fetei să facă sex şi ulterior, însă tânăra a refuzat şi a vrut să rupă orice legătură cu aceştia. A fost momentul în care s-a ajuns la şantaj, iar o fotografie cu tânăra în ipostaze indecente a fost distribuită pe o reţea, şi între colegii de şcoală.

Tribunalul Suceava a admis, joi, propunerea procurorilor DIICOT, şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionuţ U., şi a lui Andy F., ambii din comuna Fântânele. Cazul a fost sesizat de la nivelul şcolii unde învăţa victima din acest caz, fata fiind supusă unei presiuni psihice foarte puternice, după ce poza cu aceasta a fost răspândită.

CITEŞTE ŞI: Un tată care obişnuia să-şi violeze propria fiica a fost descoperit de preotul din sat