Oana Roman rupe tăcerea. „M-a bătut! Când mi-a dat una, am văzut stele verzi şi îmi ţiuia timpanul”

Oana Roman s-a saturat sa auda cum lumea comenteaza despre viata ei frumoasa, despre faptul ca a crescut intr-o familie instarita si cum a primit totul de-a gata, pe o tavita de argint.

19 feb. 2016, 12:20
Oana Roman rupe tăcerea. „M-a bătut! Când mi-a dat una, am văzut stele verzi şi îmi ţiuia timpanul”

Oana Roman a vorbit despre relatia ei cu Petre Roman, care nu a fost cea mai buna de-a lungul anilor, scrie wowbiz.ro. Fostul prim-ministru a fost un tata foarte dur si o mai altoia din cand in cand, ba cu palma, ba cu cureaua.

Citeşte şi Oana Roman a ajuns de urgenţă cu fetiţa la spital

„Si eu am luat bataie de la tata, dar asta nu inseamna ca nu m-a iubit. E mult spus ca am fost un copil abuzat. Nu ma batea atat de rau sa imi ramana semne. Dar lucrurile astea au ramas undeva acolo, in mintea mea. Da, cu cureaua. Asa se purta pe vremea aia. Era el mai panicat, nu imi dau seama de ce. Daca intarziam, imi luam bataie. Mi-am luat si cate o palma. Dadea acolo… Ma prindea prin casa si imi dadea cate una. Cred ca la el era mai degraba un mod de a-si controla panica. Aceste intamplari s-au petrecut cand eram mica, aveam 6-7 ani, poate 10. Imi aduc aminte de ele si acum. Cand imi dadea el una simteam, vedeam stele verzi si imi tiuia un pic timpanul. Poate nici el nu isi dadea seama ca astea ma vor marca pe mine, ca imi vor ramane intiparite in minte”, a spus Oana Roman.