Patru zodii de femei care îi ÎNNEBUNESC pe bărbaţi. Sunt zeiţele zodiacului. Care este expertă în AMOR

Ele sunt zeiţele zodiacului! Sunt cele mai pricepute în taina amorului şi pot cuceri orice bărbat oricând.

02 oct. 2018, 08:24
Patru zodii de femei care îi ÎNNEBUNESC pe bărbaţi. Sunt zeiţele zodiacului. Care este expertă în AMOR

FEMEIA născută în zodia FECIOARĂ: Această nativă are un soi de sensibilitate aparte, dar asta până la proba contrarie, scrie kfetele.ro. Ştie cum să seducă un bărbat şi este mereu gata de atac.

Citeşte şi Horoscop Balanţă. Totul despre bărbatul Balanţă. Totul despre femeia Balanţă

Este extrem de versatilă şi poate domina cu uşurinţă, la fel cum îi place să fie dominată. E pusă pe fapte mari când ajunge în dormitor.

FEMEIA SCORPION: Femeia Scorpion are toate atuurile să fie numită amanta perfectă a zodiacului. Toţi bărbaţii îi cad în plasă încă de la primul contact vizual.

Ştie cum să atingă un bărbat pentru a-l duce pe culmile fericirii, iar când vine vorba de nopţi nebunatice de amor, ea este cea care ştie cum să le aducă la realitate, depăşind sfera imaginaţiei.

FEMEIA LEU: Leoaica este fără doar şi poate una din cele mai pricepute femei din zodiac în materie de sex.

Ştie ce vrea de la un bărbat şi îi transmite asta din prima. Nu prea suportă să fie dominată şi este întotdeauna gata să deţină ea frâiele în pat.

Are talentul de a-şi surprinde partenerul la fiecare ocazie. Este una din cele mai inventive native când se află în dormitor.

FEMEIA BALANŢĂ: Pasională, sensibilă, dar în acelaşi timp jucăuşă. Femeia Balanţă ştie cum să facă faţă unei partide de amor maraton şi este extrem de rezistentă şi de dornică să îşi satisfacă partenerul.

Femeia Balanţă nu cunoaşte limitele în dormitor. Pasiunea pe care o pune într-o partidă de amor o face una din femeile pe care orice mascul şi-ar dori-o aproape.