Roxana Ciuhulescu, scandal pe avere cu fostul soţ. „Dă-mi banii, fostule!”

Nu a trecut nici măcar un an de la divorțul de Mihai Ivănescu, că deja Roxana Ciuhulescu a fost cerută în căsătorie de logodnicul său, Silviu Bulugioiu.

09 feb. 2018, 11:55
Roxana Ciuhulescu, scandal pe avere cu fostul soţ. „Dă-mi banii, fostule!”

De asemenea, circulă un zvon că ar fi și însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, pe care și-l dorește foarte mult. Vedeta tv s-a logodit cu Silviu Bulugioiu, chiar în prima zi a lui 2018, departe de țară. Tot atunci, cu ocazia vacanței în Thailanda, aceasta i-a spus și un „da” hotărât cererii sale în căsătorie. Mai înainte, Roxana și-a consultat însă și fiica, în vârstă de nouă ani.

Citeşte şi Dovada clară că Roxana Ciuhulescu este însărcinată. Cum s-a dat-o de gol vedeta FOTO

Despărţirea a fost anunţată printr-un mesaj postat pe blogul Roxanei, în care prezentatoarea a vorbit despre motivele care au dus la separare. Acum, ea l-a dat în judecată pe fostul soţ, pentru partaj.

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale.

În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte, îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană.

Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viaţă personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc sa aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste”, a scris Roxana Ciuhulescu.