11.11, ziua care poate aduce dezastre. Mii de oameni au murit de-a lungul timpului pe această dată

Miercuri este 11.11.2015. Cifra 11, în opinia astrologilor este aducătoare de dezastre, întrucât 11 este un număr maestru. De-a lungul timpului multe dezastre s-au întâmplat în zilele de 11. Tot astrologii ne arată şi partea bună a acestui număr. 11 uneşte oamenii în urma dezastrelor pe care le-ar putea aduce, iar cei născuţi pe această dată sunt speciali.  

10 nov. 2015, 13:52
11.11, ziua care poate aduce dezastre. Mii de oameni au murit de-a lungul timpului pe această dată

Ziua de 11 afectează oamenii. În această zi, mai mult ca în oricare, omul este mai agresiv, mai egoist, sunt de părere astrologii. Întâmplător sau nu în zilele de 11, de-a lungul timpului, au avut loc mai multe dezastre. În ziua de 11 martie 2004 a avut teribilul cutremur din Japonia. Tot în aceiaşi zi, în Madrid, Spania, de data aceasta, mai multe încărcături de TNT au explodat în patru trenuri. Au murit atunci 191 de persoane, iar 1.651 au fost rănite, printre decedaţi numărându- se şi 16 cetăţeni români. 

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV: Presa străină relatează în continuare despre tragedia de la Bucureşti

11 septembrie-Atentatele din SUA

Pe 11 septembrie 2001 a avut loc atentatul terorist din New York, care s-a soldat cu 2993 de morţi prin distrugerea celor două turnuri gemene, precum şi din atacul asupra Pentagonului. 

Sute de morţi în India

Peste 200 de persoane au murit, iar 700 au fost rănite grav în urma a şapte explozii petrecute în trei gări feroviare şi într-o staţie de metrou din marea metropolă indiană Bombay. Nenorocirea s-a întâmplat tot într-o zi de 11. 

Pe 11 septembrie 1973, Salvador Allende, fost preşedinte al republicii Chile, a murit în urma unei lovituri de stat, iar puterea a ajuns în mâinile generalului dictator Augusto Pinochet. Pe 11 decembrie 1994, Rusia a declanşat invadarea Ceceniei, republică separatistă. Conflictul s-a soldat cu moartea a peste 100.000 de oameni, dintre care 80% erau civili.

Partea bună a lui 11

Astrologii recunosc că cifra 11 este una nefastă, dar spun că numărul are şi o parte bună. „Fiecare cifră are vibraţia ei şi vibraţia influenţează ziua respectivă, dar întotdeauna există două feţe ale unei medalii, există o parte pozitivă şi una negativă. Multe dezastre s-au întâmplat pe data de 11, întrucât în numerologie, 11 este considerat număr maestru, 11 înseamnă o amplificare a cifrei 1. Când apar astfel de evenimente tragice, dezastre, ne obligă să ne gândim şi la alţii. Nu este un număr foarte rău”, a spus astrologul Oana Hanganu.

Citeşte şi Catastrofa aviatică din Egipt: O sursă din cadrul anchetei afirmă că avionul NU a fost lovit din EXTERIOR

Cum sunt persoanele născute pe 11

Cei nascuti pe 11 sunt dintre „cei alesi”. Se disting prin insusiri aparte, precum: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Uneori au o perceptie atat de ascutita, incat poate duce la aparitia unor manifestari parapsihice.

Defectele celor născuţi pe 11

Lipsa de realism, exaltare, excentricitate, aroganta, individualism. În dragoste, cei născuţi pe această dată sunt romantici, deosebit de sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat ai ei.