2015, anul despărţirilor. Încă un CUPLU s-a DESPĂRŢIT: „De această dată, este definitiv”

RomaniaTV.net
07 01. 2015, 12:56

„Prinţul ţiganilor” crede că anul 2015 este un an de bun augur care trebuie tratat ca atare. Astfel, după o relaţie zbuciumată pe care o avea de ceva timp cu Renata, Leo de la Strehaia a decis să se despartă de focoasa brunetă.

Din declaraţiile pe care Leo le-a făcut pentru SpyNews reiese că cei doi s-au despărţit, din cauza pretenţiilor exagerate pe care Renata le avea în ultima perioadă, dorinţe pe care Leo nu le mai putea îndeplini.

Carmen Şerban: „Leo de la Strehaia a încercat să mă violeze”

„Nu ne mai puteam înțelege. De această dată, este definitiv. Ne certăm prea mult, îmi distrug și mai rău sănătatea alături de ea. Orice aș face, orice ar face ea, e clar că nu ne potrivim. Nu ne mai înţelegem de multă vreme şi am hotărât să o terminăm”, a declarat Leo.

De asemenea, cum acest eveniment trebuia făcut public şi împărtăşit atât cu prietenii, cât şi cu duşmanii, Leo a postat şi un mesaj pe contul său de socializare, în care îşi anunţa prietenii virtuali că relaţia lui cu Renata a ajuns la final.

„Vă anunț oficial că nici eu nu mai sunt împreună cu Renata Gheorghe . De acum încolo mă gândesc la un casting pentru o noua iubită! Vă pup și vă iubesc”, a scris Leo pe Facebook.

Citeşte şi  Leo de la Strehaia a început anul cu stângul: Poliţia l-a prins cu 142 de km la oră