40 de lovituri de cuţit apoi a scris cu sânge: „Îmi pare rău de ce ţi-am făcut. Iartă-mă, mamă“

Un fost poliţist din Constanţa şi-a ucis mama, la sfârşitul lunii martie, înjunghiind-o de mai multe ori în gât, apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele. Rezultatul necropsiei a aratat că femeia a fost ucisă cu 40 de lovituri de cuţit.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 18:11
40 de lovituri de cuţit apoi a scris cu sânge: „Îmi pare rău de ce ţi-am făcut. Iartă-mă, mamă“

Marius Magda a fost un copil-problemă pe care părinţii l-au dus în spate toată viaţa. În liceu a furat 1.000 de euro din casă. În Poliţie a fost angajat graţie relaţiilor familiei sale, dar a demisionat în scurt timp, şi-a vândut maşina cumpărată de părinţi şi a plecat la Londra cu un coleg. Aici a fost arestat pentru trafic de droguri, iar familia a vândut o garsonieră şi un teren ca să-l scoată pe cauţiune.

Fostul poliţist, Marius Ionuţ Magda, a ispăşit o pedeapsă cu închisoare de doi ani cu executare pentru tentativă de viol şi ieşise din închisoare de mai puţin de o lună. Bărbatul a fost eliberat condiţionat în 22 martie după ce a executat două treimi din pedeapsă. 

La scurt timp, într-o seară de sâmbătă, el şi-a ucis mama, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit în gât, după care şi-a tăiat venele. A fost transportat la Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, fostul poliţist înjunghiindu-şi mama de 40 de ori cu un cuţit, cele mai multe în zona gâtului.

Fostul poliţist a stat în casă cu cadavrul mamei mai bine de 12 ore.

Potrivit adevarul.ro, când rudele alarmate au spart uşa, au găsit un tablou terifiant: mamă şi fiu zăceau alături în dormitor. Pe perete, el scrisese cu sânge: „Îmi pare rău de ce ţi-am făcut. Iartă-mă, mamă“. Anchetatorii au stabilit că fostul poliţist a avut discernământ când a comis crima.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Marius Ionuţ Magda pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav.