6.06.2016 ar fi ziua când ANTIHRISTUL îşi va face faţa cunoscută lumii întregi. Va apărea la TV, dar nu e bine să-l vezi

Mai multe feţe bisericeşti, atât de la noi cât şi din străinătate, care au făcut predicţii de-a lungul timpului, susţin că pe 06. 06. 2016 Antihristul îşi va face cunoscută adevărată faţă. Mai mult, acesta ar urma să fie prezent la al VIII-lea Sinod Panortodox, programat la Constantinopol în acest an. 

06 iun. 2016, 06:12
6.06.2016 ar fi ziua când ANTIHRISTUL îşi va face faţa cunoscută lumii întregi. Va apărea la TV, dar nu e bine să-l vezi

Potrivit Bibliei, repectiv profetului Daniel, potrivit beforeitsnews.com, Antihristul îşi va face conoscută prezenţa la mijlocul ultimilor 7 ani ai omenirii. Gândindu-se la cei 3 de 6 ce se regăsesc în data care este astăzi, mulţi susţin că aceasta va fi ziua când Cel Rău îşi va face cunoscută faţa. Unele gurii sfinte spun că ar avea în jur de 30 de ani şi va avea mare putere de convingere. În plus, acesta ar fi un cunoscut şi popular politician. 

Citeşte şi Luna IUNIE este marcată de CIFRA DIAVOLULUI. Iată în ce ZILE s-ar putea întâmpla ceva groaznic

O clipa, o secunda, ti-a placut si nu mai poti sa scapi de el

„Antihrist va aparea la televizor. Sa fereasca Dumnezeu sa-l vezi pe Antihrist . Pentru ca va fi foarte frumos, intr-atat de frumos, incat si omul credincios va gandi pentru o clipa, ce barbat frumos este. Si déjà va fi tarziu. In momentul cand il vor arata pe televizor, acesta il va simti pe fiecare, si omul care s-a gandit ” ce frumos este „, Antihrist va simti deja ca ii apartine lui, din moment ce i-a placut. Parintele spunea ca acest lucru este foarte periculos, foarte periculos. Si de multe ori repeta: „sa nu ajungi sa-l vezi pe Antihrist”, spunea părintele Nicolae Ragozin, potrivit credintadreaptaortodoxa.wordpress.com.

Se spune că Antihristul va fi prezent la Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe, care se va reuni în anul 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani, întâlnirea urmând să se desfăşoare la Biserica Sfânta Irina din Istanbul, unde a avut loc cel de-al doilea Sinod Ecumenic, din anul 381.

„Nu peste mult timp va avea loc Sinodul Ecumenic, numit „sfânt”. Însă acest Sinod nu va fi cel de-al optulea, fiind o adunătură de necredincioşi. În cadrul lui toate credinţele se vor uni în una. Posturile vor fi anulate, călugăria va fi anulată, călugărilor şi episcopilor li se va permite să se căsătorească, iar preoţilor, să se recăsătorească. Stilul nou va fi introdus în toată Biserica Universală. Noi însă nu trebuie să acceptăm aceste schimbări. Fiţi vigilenţi! Străduiţi-vă să mergeţi la Bisericile lui Dumnezeu acum, cât ele sunt încă ale noastre. Va veni timpul când nu le vom mai putea frecventa. Numai cei aleşi vor înţelege ce se întâmplă. Pe oameni îi vor obliga să se duca la biserica apostată, însa nu trebuie sa mergem într-acolo în nici un caz. Vă rog, staţi în credinţa ortodoxă până la ultima suflare şi vă veţi mântui”, spunea Cuviosul Kukşa al Odesei.

Antihrist în biserici

„Cat timp nu s-a maturizat Antihrist, Lenin va fi pe pamant. In Biserica, la un moment dat, vor fi in locul icoanelor, portretele lui Antihrist. Atunci nu va mai fi voie de mers la Biserica. Atunci te vor bate cu bastonul ca sa mergi la Biserica. Femeile vor sluji la Sf. Altar dar nu in toate bisericile si nu pentru mult timp, atunci cand se va schimba Crezul. Vor arata oameni goi si vor umbla oameni goi. Vrajmasul si-a batut joc de femei prin moda dar si de barbati, pe multi dintre ei conducandu-i femeile. Preotul vine acasa si face ce-i spune sotia. Atunci, cine conduce, cine este preotul ??? Desfraul va fi la maxim iar cel mai groaznic va fi atunci cand ii vor invata si pe copii”, a mai prezis părintele Rogozin. 

Citeşte şi ŞOCANTA EXORCIZARE a unei femei. Incredibil ce se întâmplă cu ea VIDEO

SEMNIFICAŢIA cifreri 666


S-au spus și s-au scris multe despre „numărul Fiarei”. Uneori, îl putem vedea chiar și în videoclipurile unor vedete sau imprimat pe diverse produse. 

O explicație cu privire la semnificația numărul 666 a oferit-o părintele Ilie Cleopa, scrie ganduridinierusalim.com. „Aceşti trei de şase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea din urmă, şi anume: poftă fără de minte, adică desfrâu şi beţie cum n-a mai fost niciodată pe pământ; închipuire pripită sau imaginaţie pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufleteşti, vrăjitorie, deznădejde şi sinucidere; şi al treilea şase înseamnă mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă şi tulburare între creştini, între părinţi şi copii, aşa cum scrie la Sfânta Evanghelie. Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin numărul 666, stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârşitul lumii şi judecata de apoi. (…) Deci răul din draci acesta este: poftă fără minte, închipuire pripită și mânie fără judecată. Asta înseamnă 666!”, scrie în cartea „Ne vorbește Părintele Cleopa”.

666, deosebirea dintre bine şi rău

Părintele grec Daniil Gouvalis spunea: „Subiectul privind cifra 666 trece prin două faze. O gravitate și o semnificație are prima fază și o alta, a doua fază. În prima fază, numărul 666 îl întâlnim ici și colo, fie pe monede, fie pe haine sau vase, fie pe buletinele unor organizații, fie pe calculator etc. În cea de-a doua fază, numărul 666 va avea sens pur religios și va fi legat de poziția religioasă a fiecăruia dintre noi. (…) Primirea pe mână sau pe frunte a cifrei 666 va constitui un ritual oficial, o taină a anti-botezului și a anti-mirungerii. Aceasta va arăta vădit că individul respectiv l-a primit pe antihrist ca Dumnezeu adevărat și ca mântuitor. (…) Faptul că în zilele noastre vedem că numărul 666 este tot mai prezent, nu trebuie să ne facă să ne gândim doar la lucruri rele. Situația aceasta are și câteva aspecte pozitive. Acceptăm faptul că, pe ce se înmulțește în jurul nostru apariția numărului 666, ne apropiem de vremea celui fără de lege, deși nimeni nu poate stabili cu exactitate momentul cronologic al evenimentului”. Acesta a continuat: „Când vom intra în a doua fază a lui 666, atunci când va fi întemeiată noua religie cu un nou dumnezeu, și când se va pretinde un nou botez, atunci lucrurile se vor schimba. Atunci 666 nu va mai fi o simplă cifră, ci un om-satană”.