Cum eviţi lăsarea sânilor. Exerciţii care îi tonifiază VIDEO

Multe femei se confruntă cu problema lăsării sânilor de la vârste din ce în ce mai fragede din cauza numărului mare de diete tinute, din cauza vârstei, a sedentarismului sau a sutienului neadecvat sau a nepurtării acestuia.

RomaniaTV.net
02 apr. 2013, 07:29
Cum eviţi lăsarea sânilor. Exerciţii care îi tonifiază VIDEO

Insa, exista o serie de trucuri pe care le putem aborda pentru a evita sa ajungem cu sanii lasati, la varste destul de mici.

In primul rand, este indicat sa facem dusuri cu apa rece. Apa rece tonifiaza pielea si ajuta la mentinerea fermitatii sanilor. Este indicat sa nu facem bai fierbinti prea des pentru ca astfel pielea de pe sani se va molesi.

In al doilea rand, este foarte important sa stim sa alegem sutienul potrivit. Cele mai bune sutiene care nu zdrobesc sanii sunt cele fara balene. Sutienele pushup, care apasa bustul, trebuie evitate pentru ca strica consistenta sanilor. Cel mai important, insa, este sa alegem sutienele pe masura potrivita.

Postura este din nou un lucru foarte important pentru a ne asigura ca vom avea un decolteu frumos pe tot parcursul vietii. Daca nu suntem obisnuite sa stam cu spatele drept, atunci sanii nostri vor avea tendinta sa se alungeasca si sa devina moi.

Totodata, este foarte important sa nu ne expunem timp indelungat la soare. Razele soarelui actioneaza brutal asupra pielii sensibile de pe sani si aceasta se usuca pierzandu-si din elasticitate.

VIDEO EXPLICATIV SI CONTINUAREA, PE LYLA.RO.