FARMECE pentru BANI MULŢI. Cinci vrăji simple prin care poţi prospera financiar

Pe internet sunt disponibile câteva metode neortodoxe pentru sporirea sau atragerea banilor. Metodele, care se presupune că ar aduce bani mulţi celui care apelează la ele, sunt aparent simple, nu necesită cine ştie ce "materii prime". De asemenea, cei ce vor să încerce aşa ceva pentru câştiguri rapide trebuie să ia în considerare că aceste proceduri, farmece numite în popor, sunt grav blamate de Biserică. Preoţii spun că cei care apelează la ele de dau de partea diavolului.

12 mai 2014, 07:48
FARMECE pentru BANI MULŢI. Cinci vrăji simple prin care poţi prospera financiar

Metodele disponibile pe internet ar putea intra în categoria vrăjitoriei, lucru cu care biserica nu este de acord, şi îi blamează pe cei care o practică, la fel ca şi pe cei care apelează la ea. O primă metodă de „făcut bani”, disponibilă pe internet, este denumită „Vraja rapidă pentru bani”.

„Pentru vraja asta este nevoie de imaginaţie şi se foloseşte pentru a atrage o sumă determinată de bani”, scrie vrajiutile.blogspot.ro

Vraja rapidă pentru bani

Citeşte şi Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor

Ia o lumânare verde şi unge-o cu ulei de scorţişoară. Ia factura pe care o ai de plătit sau scrie pe o bucată de hârtie suma pe care trebuie să o plăteşti şi o datorezi. Ai nevoie de o lumânare mai mare care să reziste 7 zile. Pune hârtia sub lumânare şi ţine-ţi mâinile deasupra lumânării în timp ce spui: „Arzi şi luminează calea banilor ce-i am de dat fără a fi nimeni afectat”.

Aprinde lumânarea şi un beţişor de paciuli. Meditează timp de 5 minute în timp ce lumânarea arde şi imaginează-ţi că te vezi plătind factura sau completând un cec în sensul acesta. Aprinde cu acelaşi ritual lumânarea timp de 7 zile consecutiv, 15  minute pe zi. De asemenea aprinde un beţişor de paciuli în fiecare zi o dată cu lumânarea . În ultima zi arde hârtia la flacăra lumânării şi lasă lumânarea să ardă complet.

Vraja pentru bani cu măcriş

Această vrajă se face pentru sume nedeterminate de bani. „Uneori lucrurile simple sunt cele mai eficiente”, mai scrie vrajiutile.blogspot.ro. Cum funcţionează vraja. Fă un ceai dintr-o cană de apă şi o lingură de măcriş, strecoară-l şi apoi spală clanţa uşii  de la birou pentru a atrage clienţi şi pe cele de acasă pentru a atrage norocul de bani. 

Citeşte şi Cum ştii dacă ţi s-au făcut FARMECE şi cum le poţi DEZLEGA

Vraja banilor cu levănţică

O altă vrajă de noroc la bani se face punând într-o punguţă 7 bani diferiţi (5 bani, 10 bani, 20 de bani, 50 de bani, 1 leu, 5 lei, 10 lei) fiecare dintre ei stropiţi generos cu ulei de levănţică.

Poartă punguţa cu tine 7 zile şi vei obţine de 7 ori suma din punguţă sau zeii zâmbesc de 49 de ori.

Vrajă pentru bani din abundenţă

Această vrajă trebuie făcută în ziua şi la ora lui Jupiter. Ziua lui jupiter este joi. Ai nevoie de o lumânare verde şi o lumânare albă, cea verde reprezintă banii cea albă pe tine. Unge lumânările cu ulei în timp ce te gândeşti la banii care vrei să vină la tine. Aşează lumănările pe altarul tău sau pe o masă  la o distanţă de 20 de centrimetri între ele. Apoi spune: „Bani, bani la mine veniţi. Din abundenţă întreiţi. Îmbogăţiţi-mă cum e mai bine. Fără să fur de la nimeni. Aşa vreau aşa va fi. Adu-mi banii mii şi mii”.

Farmecele se încep joi la ora lui Jupiter, adică la răsărit, sau la fiecare 7 ore după ora la care răsare soarele în ziua respectivă. Repetă timp de 8 zile. În fiecare zi mută lumânarea albă cu 2,5 cm mai aproape de cea verde. Când lumânările se ating vraja a fost făcută.

Asigură-te că vizualizezi banii venind către tine din abundenţă şi încearcă să îţi imaginezi şi sursa care îi generează.

 Farmece pe lună plină

Aceste farmece de bani trebuie făcute în timpul lunii pline. Umple cazanul (sau dacă nu ai un cazan consacrat un castron larg) cu apă şi aruncă o monedă de argint în el (poate fi şi un medalion rotund). Aşezaţi vasul în aşa fel încât lumina lunii să se reflecte în apă. Încet, mişcaţi-vă mâinile chiar deasupra suprafeţei adunând în mod simbolic argintul lunii în timp ce spuneţi: „Mândră stăpână a Lunii dă-mi curând bogăţia ta. Umple-mi mâinile cu argint şi aur să fie plin al meu tezaur”.

 Ce spune biserica despre vrăji şi farmece

Prin cuvântul vrăjitorie se înţelege invocarea puterii demonice în ajutorul oamenilor, în locul lui Dumnezeu, cu scopul împlinirii anumitor dorinti omenesti. „Vrajitoria s-a practicat, atât la poporul evreu în timpul Legii Vechiului Testament, cât şi la creştinii din Legea Darului, până în vremea noastră. În Legea Veche a cerut ajutorul diavolului, apelând la vrajitoare, regele Saul, pentru care a fost aspru pedepsit de Dumnezeu. Vrăjitori au fost atât Valaam, cât si cei trei magi care practicau astrologia”, scrie sfaturiortodoxe.ro.

După învătătura Sfantului Nicodim Aghioritul, vrăjitoria se împarte în mai multe părţi şi anume: Vrăjitoria propriu-zisă prin care se înţelege chemarea diavolilor pentru a descoperi oamenilor comori ascunse, lucruri pierdute si altele de acest fel. Ghicirea, al doilea fel de vrăjitorie, prin care unii oameni spun cele viitoare prin semnele din palmă, numită chiromantie şi prin alte obiecte (bobi, cărti de joc, cafea etc).

Descântarea, spiritismul, adică chemarea ajutorului diavolilor în camere obscure sau la morminte, pentru a pedepsi pe cei ce sunt în viaţă. Descântătorii pretind că cheamă sufletele mortilor din IAD, precum ghicitorii din timpul Proorocului Samuil (I Regi 21,3), pentru a afla cele viitoare sau pentru a se răzbuna pe cineva. În zilele noastre se practică descântecul în rândul credincioşilor, precum stingerea cărbunilor, rostirea anumitor cuvinte amestecate cu rugăciuni, pentru cei bolnavi, care pretind că sunt „vrăjiti” etc.