Ziua Îndrăgostiţilor: Ce destinaţii au ales românii pentru Valentine’s Day

Valentine's Day este unul dintre momentele perfecte pentru a călători alături de persoana iubită, lucru demonstrat şi de creşterea numărului de sejururi planificate de români în această perioadă.

RomaniaTV.net
11 feb. 2014, 08:46

Ziua Îndrăgostiţilor i-a determinat pe români să meargă în destinaţii tradiţionale pentru a-şi celebra iubirea, respectiv în Paris, Londra sau Barcelona.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. La ce CONCERTE poţi merge cu partenerul de VALENTINE’S DAY

Pentru o escapadă romantică alături de perechea lor, românii visează la plajele și recifurile de corali din Koh Samui (Thailanda), la dealurile din Mandalay (Burma), la Los Cabos (Mexic), la coastele însorite ale capitalei sri-lankeze Colombo sau la orașul sud-african “al trandafirilor” Bloemfontaine. Insula caraibeană Saint Martin, capitala Ecuadorului, Quito, și Noua Zeelanda încheie lista destinațiilor neobișnuite căutate prin intermediul tripsta.ro.

MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Trimite o URARE, UN SMS, o FELICITARE persoanei iubite de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Anul acesta, topul 10 al celor mai căutate destinații pentru Valentine’s Day în rândul utilizatorilor tripsta.ro este completat de Dubai, Munchen, Madrid, Amsterdam și Praga, indicând variații minore față de destinațiile alese de îndrăgostiții români în anul anterior.

VALENTINE’S DAY: 5 semne ca s-a îndrăgostit lulea de tine

Pe de altă parte, dorința românilor de a se bucura de o mică vacanță alături de persoana iubită pare să fie în creștere, după cum indică și creșterea de 30% a numărului de rezervări realizate prin intermediul tripsta.ro.

Conform reprezentanților Tripsta, acest lucru este influențat și de latura financiară, bugetul doritorilor de vacanțe în străinătate reprezentând un aspect foarte important. În acest an, călătoriile de Ziua Îndrăgostiților au fost înlesnite și de ofertele speciale, care au făcut posibilă scăderea prețului mediu al unei rezervări de la 344,60 euro în 2013 la 297,93 euro în prezent.

Citeşte şi Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce cadou să-i faci de Valentine’s Day, în funcţie de zodie