A făcut sex cu 11 minori în ultimii trei ani, acum a fost trimis în judecată

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii bucureşteni, care îl acuză că în ultimii trei ani a racolat, prin site-uri de socializare, 11 băieţi cu care a întreţinut acte sexuale prin constrângere sau cu acordul acestora, la domiciliile minorilor, în parcuri sau în toalete publice.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 14:39
A făcut sex cu 11 minori în ultimii trei ani, acum a fost trimis în judecată

Iulian Spircu a fost trimis în judecată pentru 12 infracţiuni de viol şi acte sexuale cu minori, pe care le-a săvârşit în ultimii trei ani, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii îl acuză că în perioada 2008 – 2011 a racolat 11 minori, cu ajutorul site-urilor de socializare sau prin postare de anunţuri pe site-uri de profil privind disponibilitatea întreţinerii de acte sexuale.

Bărbatul întreţinea cu minorii racolaţi acte sexuale orale şi anale, cu acordul acestora sau prin constrângere, oferindu-le în schimb bani, telefoane mobile şi obiecte de îmbrăcăminte. Relaţiile sexuale aveau loc la domiciliile minorilor, în locuri publice, cum ar fi parcuri, toalete din centre comerciale sau hoteluri, şi în locuinţele prietenilor lui Iulian Spircu, au precizat procurorii.

„Inculpatul încerca să impresioneze minorii racolaţi prezentându-se ca o persoană cu studii (afirmând că este absolvent al Liceului I.L. Caragiale şi al SNSPA, precum şi faptul că a abandonat Facultatea de Filosofie), care ocupă o funcţie foarte importantă într-o instituţie de stat. (…) Inculpatul obişnuia să vorbească potenţialelor victime sau prietenilor despre relaţiile («combinaţiile») sale, oferind indicii despre persoanele minore, dar şi despre modul în care intenţiona să se răzbune atunci când minorii refuzau să mai continue relaţiile homosexuale”, se arată în comunicatul citat.

Dosarul va fi judecat de magistraţii Tribunalului Bucureşti.