A fost inventat aparatul cu care se poate vorbi cu morţii

Devastat de moartea fiicei sale, Gary Galka, un inginer electrician susține că a reușit să dezvolte un aparat cu care poate comunica cu morții.

01 apr. 2015, 13:11

În urmă cu 11 ani, Melissa Galka a avut un accident de mașină și astfel și-a găsit sfârşitul, scrie efemeride.ro. Pentru familia Galka lucrurile nu au fost chiar atât de roz, dar în clipa în care părinții fetei au realizat că spiritul copilului lor locuiește încă în casa lor atunci lucrurile au luat o întorsătură dramatică.

Citeşte şi ÎNFIORĂTOR. Ce au păţit DOUĂ FEMEI la scurt timp după ce o ŞEDINŢĂ de SPIRITISM le-a prezis MOARTEA

La început, cei doi părinți erau terorizați de spiritul care parcă regreta accidentul de mașină și încerca să le transmită celor doi diverse mesaje. Acestea erau de natură fizică, pentru că uneori televizorul își schimba singur posturile, lumina era stinsă și aprinsă în mod obsesiv, sau chiar diverse zgomote se auzeau în fosta cameră a Melissei.

Acesta a fost principalul motiv pentru care Gary, tatăl fetei moarte în accident, s-a hotărât să inventeze un dispozitiv electric prin care poate să comunice cu fiica sa. Inginerul electric a pus bazele unui aparat bazat pe impulsuri magnetice pe care l-a numit Mel-Meter 8704. Straniu sau nu, primele cuvinte pe care a reușit să le capteze cu aparatul în cauză au fost: „Bună tati! Te iubesc!”.

Citeşte şi Au folosit PLACA SPIRITELOR ca să îşi contacteze câinele mort. Ce a urmat este rupt dintr-un film de groază

Chiar dacă aceste povești par desprinse din cărțile science-fiction, Gary crede că aparatul său funcționează la parametrii optimi, mai mult de atât este capabil să vorbească în fiecare zi cu fiica sa decedată. Interesant este faptul că uneori fantoma fetei sale se poate vedea atât de bine cu ochiul liber.

Dispozitivul este o adevărată inovație în domeniul spiritismului, pentru că pe piață există numeroase aparate care pretind că înlesnesc comunicare cu spiritele celor morți, dar în esența niciunul nu oferă rezultatele dorite. Dacă inginerul electric din SUA a reușit să dezvolte un aparat electromagnetic care poate capteze sunetele emise de spiritele celor morți, atunci probabil că vom asista la numeroase alte descoperiri cu privire la lumea de dincolo, locul unde spiritele își duc existența după moartea fizică.