A fost pe lumea cealaltă timp de 30 de minute. Ce a păţit un ieşean care se afla la câmp

Un bărbat de 64 de ani din localitatea Proselnici, comuna Miroslava, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înţepat în cursul dimineţii de ieri de aproximativ 20 de albine în timp ce era la câmp.

23 iun. 2016, 07:59
A fost pe lumea cealaltă timp de 30 de minute. Ce a păţit un ieşean care se afla la câmp

Conform martorilor, după aproximativ 15 minute, acestuia i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, scrie ziaruldeiasi.ro. În urma apelului la 112, înregistrat în jurul orei 8.00, la faţa locului au intervenit două echipaje medicale, unul de tip B2 cu asistent medical şi unul de tip C2 cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi.

Citeşte şi La un pas de moarte după ce a fost atacat de un roi de albine

„La locul solicitării a fost găsit un bărbat în stop cardio-respirator şi s-au început imediat manevrele de resucitare. După 30 de minute, acesta prezenta puls, iar în sprijinul echipajului a ajuns şi un echipaj cu medic”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ.

După administrarea medicaţiei specifice, acesta a fost transportat de către echipajul cu medic, ventilat mecanic şi predat cu activitate cardiacă la Spitalul „Sf. Spiridon” pentru investigaţii de specialitate.