A fost VIOLATĂ şi şi-a dat FIICA spre ADOPŢIE. Ce s-a întâmplat după 30 de ANI este INCREDIBIL FOTO

O femeie din America, violată de un prieten de familie la 15 ani a fost obligată să îşi de fiica spre adopţie deoarece nu era în stare să o crească. După 30 de ani, cele două s-au reîntâlnit. Povestea este una incredibilă.

11 feb. 2015, 19:02

Kathy Anderson şi fiica sa, Katie s-au revăzut după aproape trei decenii. Astfel, tânăra a rămas însărcinată în urmă unul viol şi deoarece nu a vrut să facă avort, ea a decis să dea copilul spre adopţie, însă nu se aştepta să o mai vadă vreodată, potrivit Mirror.

Citeşte şi Povestea CUTREMURĂTOARE a unei copile abandonate în spital de propria mamă: Viaţa mea a fost o continuă luptă

Tânăra a fost violată când avea doar 15 ani, chiar de un prieten de familie, însă, de ruşine, nu a spus niciodată familiei,  ţinând sarcina ascunsă. Astfel, la câteva zile după naştere, fetiţa a fost dată spre adopţie şi nu s-a mai ştiut nimic de ea. Cu toate acestea, după 30 de ani, Katie a găsit-o, după îndelungi căutari, după ce a angajat un detectiv particular, descoperind altfel motivul pentru care a fost abandonată. Revederea lor a fost atât de emoţionantă încât Katie a decis să se mute cu mama ei biologică.

Citeşte şi Tehnologia le-a îndeplinit visul: Războiul i-a despărţit, dar s-au regăsit şi s-au căsătorit după 70 de ani

De când am aflat că sunt adoptată mi-am dorit să îmi cunosc mama. Mă întrebăm cum e ea, dacă semănăm, dacă se gândeşte la mine şi dacă are regrete. Când ne-am aflat una în faţă celeilalte a fost incredibil, mai bine decât sperăm. Simt că trăiesc un vis cu ochii deschişi„, povesteşte Katie.