A mers la spital pentru prima ecografie. Medicul a îngheţat când a văzut imaginea. A trimis-o acasă şi i-a spus să se roage FOTO

Kate Lucas și soțul ei aveau deja doi copii. Însă ei au hotărât să nu se oprească aici și să mai aducă un micuț pe lume. După ce a făcut testul de sarcină viitoarea mămică nu a fost deloc uimită de rezultatul pozitiv.

26 mai 2018, 08:37

A sosit momentul primei ecografii, scrie anamariavasile.ro. Fiind copleșită de sentimentele materne și de o fericire absolută, Kate a mers la doctor. Medicul, cu care ea se cunoștea de mult timp, glumea: „Poate ai iarăși gemeni?” Și iată că a ghicit! Într-adevăr, alături de inima lui Kate mai băteau două inimi. Însă, din păcate, această noutate nu a fost singura din acea zi.

Citeşte şi Drama URIAŞĂ a unei celebre cântăreţe de la noi. „Am pierdut o sarcină acum două luni, a fost un şoc maxim!”

Embrionii s-au separat abia după 8-13 zile de la fecundație. De aceea, între ei nu exista o membrană separatoare. Peste câteva zile acești copii puteau deveni gemeni siamezi. Și aceasta este doar o jumătate din problemă!

În sarcinile monocoriale există riscul ca cordonul ombilical al unui făt să se înfășoare în jurul celuilalt, provocând sufocarea acestuia. Probabilitatea supraviețuirii acestor gemeni era minimă.

Medicul a sfătuit-o pe Kate să nu se îngrijoreze, să țină totul în taină și să se lase în mâinile naturii… Însă ce fel de mamă ar putea proceda astfel? După săptămâna a 28-a de sarcină această mămică a stat 35 de zile în spital, luptând pentru viața micuților ei. Ea a născut prin cezariană. Când medicii au văzut cordoanele ombilicale, în sala de operații s-a lăsat o liniște mortală.

Cordoanele ombilicale erau înnodate, arătând ca o împletitură! Era greu de crezut că fetițele au putut supraviețui în astfel de condiții. Și, pe lângă aceasta, mai existau și alte probleme.

Gemenele s-au născut prematur, fiind foarte mici și slabe. Însă, din fericire, ele erau absolut sănătoase! Medicii au ales momentul potrivit. Dacă mai așteptau încă câteva ore, cordoanele ombilicale înnodate erau să le priveze pe micuțe de orice șansă de supraviețuire.

Chiar dacă nu aveau nevoie de incubator, micuțele se aflau în continuare pe secția de terapie intensivă. Medicii și părinții erau îngrijorați, deoarece doar 1% din acest tip de gemeni supraviețuiesc până la urmă. Rezultatul nu s-a lăsat mult așteptat.

Harper și Cleo au acum 8 ani. Ele sunt cele mai bune prietene, chiar dacă au caractere foarte diferite. Acum fetițele nu-și mai amintesc cât de complicată a fost apariția lor pe această lume.

Aceste două micuțe sunt o adevărată minune. Distribuie această istorie și inspiră-ți prietenii să-și trăiască viața, indiferent de șansele mici de reușită!