A murit. Oana Lis a făcut anunţul pe Facebook după miezul nopţii

Oana Lis a postat un mesaj trist pe o retea de socializare, la putin timp dupa ce a aflat tragica veste. Ea a dorit sa-si anunte prietenii cu privire la aceasta tragedie.

20 feb. 2019, 07:23

La putin timp dupa ce creatorul de moda Karl Lagerfeld a murit, Oana Lis a distribuit un mesaj pe pagina ei personala de Facebook. Fotografia este insotita de mesajul „Ramas bun, Karl Lagerfeld”. Mai mult, sotia lui Viorel Lis a postat mesajul la ora 03:32 PM.

Karl Lagerfeld a murit marţi la vârsta de 85 de ani, anunţă Daily Mail. Creatorul casei Chanel fusese internat de urgenţă luni seară, la un spital din Paris. 

Karl Lagerfeld a fost marele absent la propriul show Chanel organizat în timpul Săptămânii modei de la Paris (15 – 24 ianuarie), iar reprezentanții casei de modă au anunțat la momentul respectiv că acesta se simțea „obosit”. Aceasta a fost pentru prima dată când Lagerfeld nu și-a făcut apariția la propriul show, pentru a primi aplauzele publicului. În ultimul timp, aspectul fizic al lui Karl Lagerfeld, care a fost director de creație al casei Chanel din 1983, părea din ce în ce mai fragil.