A murit şoferiţa care a intrat cu un Porsche într-un troleibuz. Avea 130 km la oră în momentul impactului şi era beată

Şoferiţa care a intrat cu o maşină Porsche într-un troleibuz, în Chişinău, a murit. Femeia conducea cu 130 km/h, a trecut pe culoare roşie la semafor şi a lovit în plin un troleibuz. În urma accidentului, un bărbat de 34 de ani care se afla în maşină a murit pe loc, alţi 25 de oameni au ajuns la spital cu diverse traumatisme. 

08 oct. 2019, 11:20

Maşina condusă de Svetlana Ungureanu a lovit violent un troleibuz de pe linia 21, care circula regulamentar. Accidentul s-a produs pe strada Alba Iulia din Chişinău. În urma impactului, un bărbat de 34 de ani care se afla în automobil a murit pe loc. Alţi de 25 de oameni din troleibuz au fost răniți. Șoferița a fost și ea rănită grav. În urma testării s-a constatat că femeia în vârstă de 33 de ani a urcat la volan având o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge. 

La o săptămână de la tragedie, şoferiţa a murit pe patul de spital, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Veronica Istrate, citată de Publika.md. De asemenea, cinci dintre răniţi au fost externaţi. Patru dintre victime au rămas în spital pentru tratament. 

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui autoturism care circula în spatele troleibuzului.