A pus capăt relaţiei imediat ce a aflat secretul murdar al iubitului. Ce făcuse acesta cu o zi înainte de a o cere de soţie FOTO

A fost cea mai fericita femeie din lume in ziua in care iubitul ei a cerut-o de sotie, dar dupa cateva saptamani a aflat secretul murdar al barbatului si s-au despartit pe loc.

03 nov. 2016, 06:40

Decizia a fost foarte dureroasa pentru Megan de 17 ani, mai ales ca are si un copil cu Dylan, iubitul ei. Insa nu a putut sa treaca peste ceea ce a facut el cu o zi inainte de cererea in casatorie: s-a culcat cu prietena ei cea mai buna, in „casa” lor.

Citeşte şi Adevăratele motive pentru care înşală bărbaţii

Dylan si Megan, din Marea Britanie, s-au cunoscut in urma cu doi ani, la o scoala de cadeti. S-au indragostit pe loc, iar tanara a ramas insarcinata dupa un an. Pentru ca aveau deja „mica lor familie”, cei doi au plecat din casa parintilor si s-au mutat impreuna intr-o rulota, pana aveau sa stranga ceva bani pentru a inchiria o casa.

Megan a fost fericita in aceasta rulota, mai ales ca aici a si fost ceruta de sotie. Insa dupa cateva saptamani, cand cei doi isi faceau planuri de a se casatori intr-o tara straina, pe plaja, a avut loc o cearta, iar Megan a aflat cu stupoare ca iubitul ei a inselat-o cu cea mai buna prietena, chiar in rulota, cu o zi inainte de cecerea in casatorie.

Citeşte şi Un milionar controversat de la noi şi-a aruncat copiii şi nevasta în stradă de dragul secretarei

Cu inima franta, tanara a decis sa puna capat relatiei si s-a mutat inapoi la parinti, impreuna cu copilul pe care il are cu Dylan, scrie stirileprotv.ro.