A vândut casa primită de la Gigi Becali, iar acum este acuzat că şi-a violat fiica minoră. Detalii cutremurătoare!

Un bărbat din Văgiulești, județul Gorj, în vârstă de 43 de ani, este acuzat că și-a violat una dintre fiice. Acum câţiva ani, el primise o casă de la Gigi Becali, unde locuia alături de soţie şi de cei şapte copii ai lor.

29 ian. 2020, 09:26
A vândut casa primită de la Gigi Becali, iar acum este acuzat că şi-a violat fiica minoră. Detalii cutremurătoare!

Una dintre fiice, în vârstă de 15 ani, a fost violată de tată din vara anului trecut și până acum câteva zile.

„La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat, de 43 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa”, arată IPJ Gorj.

Ioana Tufaru, scandal monstru din cauza lui Gigi Becali. „Să-ţi fie ruşine!”

Minora a fost transportată la Serviciul Medicină Legală Gorj pentru investigaţii de specialitate, aceasta urmând a fi preluată de reprezentanţi ai Protecției Copilului Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale. Suspectul de viol este încă pe patul de spital, sub tratament. Mama copiilor a plecat de acasă cu un alt bărbat.

Acum câțiva ani, Gigi Becali a oferit familiei o casă cu tot ce trebuie în ea, dar părinții copiilor au vândut tot și au risipit banii.