Accident cu 7 victime în Bistriţa-Năsăud. Două maşini implicate, una a intrat violent într-un stâlp de beton FOTO

Accident cu 7 victime în Bistriţa-Năsăud. Un stâlp de electricitate a făcut praf una dintre maşini. Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier produs duminică dimineaţă pe DN 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, fără a fi necesară transportarea acestora la spital. În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele lovind un stâlp de electricitate care s-a prăbuşit pe şosea.

29 apr. 2018, 06:46

Accidentul a avut loc pe DN 17 Bistriţa – Vatra Dornei, în localitatea Prundu Bârgăului, fiind implicate două autoturisme, observator.tv. Una dintre maşini a rupt un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, apoi s-a izbit violent de gardul din beton al unui imobil.

Citeşte şi Accident grav în Argeş. Trei tineri au răsturnat cu maşina şi au căzut în curtea unui localnic

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, în accident au fost implicate şapte persoane, însă niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată pentru aproximativ o oră, pentru a fi ridicat stâlpul prăbuşit pe carosabil.