Accident cumplit. Două microbuze au intrat în coliziune pe Bulevardul Gării Obor din Capitală. Șapte victime

Două microbuze au fost implicate într-un accident teribil pe Bulevardul Gării Obor din Capitală, în ruma căruia șapte persoane au fost rănite.

08 sept. 2021, 11:41
Accident cumplit. Două microbuze au intrat în coliziune pe Bulevardul Gării Obor din Capitală. Șapte victime

Două microbuze au fost implicate într-un accident teribil pe Bulevardul Gării Obor, din Capitală, după ce ar fi intrat în coliziune. Potrivit informațiilor oficiale, mai multe persoane au fost rănite și se află în stare gravă. Autoritățile au intervenit la locul accidentului, inclusiv mai multe echipaje SMURD, care încearcă să acorde primele îngrijiri medicale victimelor.

Accidentul s-a soldat cu șapte victime. Trei dintre victime au fost deja transportate la spital, în timp ce patru au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Accident înfiorător în Mureş. Doi morţi şi trei răniţi, printre care şi un copil, după ce două dube s-au ciocnit violent

Două persoane au murit, iar alte trei, printre care un copil, au fost grav rănite, după ce două dube de transport s-au ciocnit miercuri dimineaţă în localitatea Văleni din Mureş.

Accident înfiorător în Mureş. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” au anunţat că în accidentul de la Văleni au fost implicate două dube de transport.

În urma impactului puternic, două persoane au rămas încarcerate. La faţa locului au intervenit Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

„S-a reuşit descarcerarea ambelor victime încarcerate. În total sunt cinci victime, dintre care două cod negru (de sex masculin), două cod roşu (un minor şi una de sex feminin) şi un cod galben (de sex masculin). Traficul este blocat. Ambulanţele care transportă victimele au început deplasarea către UPU SMURD Târgu Mureş. În una din autoutilitare este şi un câine”, a informat ISU Mureş, conform Agerpres.

Tot miercuri dimineaţa, un alt accident a avut loc pe raza localităţii Daneş, pe DN 14, în care au fost implicate două autoturisme, cu cinci pasageri.

„În urma evaluării, toate cele cinci victime sunt de cod galben, trei vor fi transportate la spital, două refuză transportul la spital”, a precizat ISU Mureş.