Accident grav cu un autoturism şi un TIR ce transporta porci. Un bărbat a murit pe loc GALERIE FOTO

Un accident grav a avut loc pe drumul ce leaga Timisoara de Buzias, in apropiere de Albina. Un TIR care transporta porci vii s-a izbit de un Citroen. Un barbat a murit si a ramas incarcerat in masina mica. Pompierii au intervenit pentru scoaterea lui din autoturismul facut zob. Tirul a ajuns de-a curmezisul soselei si a blocat traficul.

04 aug. 2014, 07:50

Citroenul, un C4 in care se afla doar soferul, se indrepta spre Buzias, scrie opiniatimisoarei.ro. Potrivit Martorilor, la un moment dat, acesta a intrat pe contrasens. N-a mai reusit sa redreseze masina, iar din fata venea regulamentar TIR-ul incarcat cu porci.

Soferul acestuia din urma a facut manevre disperate sa evite coliziunea, dar in zadar. Autotrenul a izbit Citroenul si l-a aruncat pe marginea drumului, iar TIR-ul a ajuns de-a curmezisul soselei blocand circulatia.

Citeşte şi Tragedie în Alba. Un medic stomatolog a decedat într-un accident rutier

Citroenul s-a facut praf, iar conducatorul auto si-a pierdut viata.  Sotia barbatului, insarcinata, a venit intr-un suflet la locul accidentului. Cand a vazut ce s-a intamplat, femeii i s-a facut rau, iar politistii au chemat imediat o ambulanta pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

„Un conducator auto care se deplasa din directia Timisoara spre Buzias, pe DJ 592, la km 15, a patruns pe contrasens din cauze inca necunoscute si a intrat in coliziune cu un TIR care se deplasa regulamentar, din sens opus. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto, in varsta de 34 de ani, din Timisoara”, a declarat Ionut Bocancea, purtator de cuvant IPJ Timis.