Accident grav în Mehedinţi. Vinovatul, un şofer beat, a rămas încarcerat VIDEO

Scene dramatice s-au petrecut noaptea trecută pe un drum naţional din Mehedinţi. Un şofer de 38 de ani a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit violent de o dubiţă care circula regulamentar. În urma impactului violent, şoferul care a provocat accidentul a rămas încarcerat şi a fost grav rănit. Poliţiştii îl suspectează că a băut înainte să urce la volan.

17 iul. 2015, 06:05
Accident grav în Mehedinţi. Vinovatul, un şofer beat, a rămas încarcerat VIDEO

Accidentul s-a petrecut la ieşire din localitatea Şimian spre Calafat, informează România TV. Mai mulţi şoferi care au văzut totul spun că bărbatul care a provocat accidentul a mers o bună bucată de drum pe contrasens. Apoi a lovit violent o dubă condusă de un şofer bulgar, care nu a putut evita impactul. Martorii spun că şoferul mirosea a alcool şi chiar le-ar fi spus că a băut.

Citeşte şi Cetăţean german, mort într-un accident de motocicletă

„Eu am auzit ca el e de vina, baiatul care e beat la volan. Miroase a alcool de nu stai langa el. A intrat pe contrasens in fata microbuzului bulgar”, a declarat un martor.

După ciocnirea violentă, şoferul care a provocat accidentul a rămas încarcerat. „Pacientul era constient dar prezenta unele leziuni. Cu ajutorul sculelor din dotare am descarcerat persoana respectiva si am predat-o serviciului de ambulanta”, a declarat Gheorgiţă Nicolae, plutonier ISU Mehedinţi. 

Şoferul a fost transportat în stare gravă la spital. „Un pacient de 38 de ani cu politraumatism. Are fractura de antebrat, de membru inferior stang si plaga la nivelul antebratului”, a precizat dr. Camelia Preda, doctor la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi.

Citeşte şi Accident teribil pe Kiseleff. Un taxi cu pasager s-a răsturnat după ce a fost acroşat de o altă maşină

„Continuam cercetarile pentru stabilirea cauzelor acestui accident si cercetarea privind o posibila conducere sub inlfuenta bauturilor alcoolice a conducatorului”, a spus Claudiu Berbec, reprezentant al Poliţiei Rutiere Mehedinţi. 

Şoferul bulgar implicat în accident a scăpat cu răni minore.