ACCIDENT TERIFIANT: Un bărbat din Lugoj şi-a tăiat gâtul cu flexul FOTO

Moarte îngrozitoare pentru un tânăr din Lugoj. El şi-a tăiat gâtul cu flexul, în urma unui accident nefericit. Bărbatul lucra în gospodărie şi, într-un moment de neatenţie, s-a împiedicat şi a căzut peste aparatul de tăiat.

09 ian. 2016, 17:04

Un barbat de 33 de ani a murit, sambata, in garajul casei, dupa ce si-a taiat gatul cu un flex, potrivit lugojinfo.ro. Rudele lugojeanului sustin ca acesta era singur acasa si si-a facut de lucru in garajul imobilului.

Mama barbatului s-a dus, la un moment dat, sa caute ceva in gospodarie si a gasit trupul intr-o balta de sange. Desi in stare de soc, femeia a sunat la 112.

Un echipaj SMURD a ajuns la locuinta barbatului in cateva minute, insa acestia au solicitat si sprijinul colegilor de la ambulanta. In ciuda manevrelor si a ingrijirilor medicale, tanarul nu a mai putut fi salvat.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat. Din primele cercetari rezulta faptul ca panza flexului nu era rupta si cel mai probabil victima s-a impiedicat si a cazut peste aparatul de taiat.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga din Lugoj.