Accidente în Bistriţa şi Cluj. Un şofer beat a intrat cu maşina într-un stâlp, iar 8 oameni au fost răniţi în urma unui carambol VIDEO

Accidente grave pe drumurile din ţară. La Bistriţa un şofer beat a fost rănit după ce s-a izbit violent de un stâlp de înaltă tensiune. Opt oameni au fost răniţi şi la Cluj într-un carambol cu trei maşini.

13 ian. 2018, 06:49
Accidente în Bistriţa şi Cluj. Un şofer beat a intrat cu maşina într-un stâlp, iar 8 oameni au fost răniţi în urma unui carambol VIDEO

Un şofer beat la volan a lăsat fără curent electric mai multe case dintr-o localitate din Bistriţa după ce s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, informează România TV. În urma impactului şoferul a fost rănit.

Citeşte şi FLAVIA, asistenta de la Neaţa cu Răzvan şi Dani, IMPLICATĂ într-un ACCIDENT de maşină. În ce stare se află acum

„La sosirea echipajelor am constat ca un autoturism marca bmw era iesit pe partea carosailba cu un stalp colizionat, pacientul era iesit din masina constient”, a declarat un reprezentant al ambulanţei. 

Pentru ca oamenii să aibă din nou curent, stâlpul va trebui înlocuit. „Eliberam tensiunea si acum sa vedem, daca trage masina si nu cade stalpul jos luam masuri sa il ancoram”, a spus un reprezentant al furnizorului de energie. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului.

Un carambol cu trei maşini a avut loc pe o stradă din Cluj Napoca. Opt oameni au fost răniţi, iar patru dintre ei au fost duşi la spital. Accidentul s-a produs după ce un şofer teribilist a intrat cu viteză într-o depăşire periculoasă, a acroşat o maşină care circula regulamentar şi s-a izbit violent de o a treia care venea din sens opus. Şoferul vinovat a ajuns cu maşina în şanţ. Poliţiştii au deschis un dosar penal.