Adaugă o aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este uimitor. Trucul care a dat pe spate toate româncele

Aspirina este folosită tot mai mult de români. Pe lângă faptul că ajută la vindecarea anumitor afecțiuni, acest panaceu are mai multe întrebuințări.

09 nov. 2021, 18:45
Adaugă o aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este uimitor. Trucul care a dat pe spate toate româncele

Adaugă o aspirină în mașina de spălat. Multe dintre femei o folosesc în măști având în vedere că aspirina are beneficii pentru tenul acneic. Puțini știu însă că aspirina produce o serie de reacții surprinzătoare atunci când este adăugată în maşina de spălat.

Adaugă o aspirină în mașina de spălat. Rezultatul este uimitor. Trucul care a dat pe spate toate româncele

Atunci când hainele sunt spălate de nenumărate ori la mașina de spălat, materialele se deteriorează iar culorile ies. Totuși, dacă adaugi în maşina de spălat aspirină, peste hainele ce urmează să fie curăţate, poţi obţine efecte umitioare cu cele ale produselor scumpe. Aspirina are capacitatea de a păstra culoarea vie şi de a proteja ţesăturile.

Un alt beneficiu pe care îl are aspirina este asupra obiectelor vestimentare de culoare albă. Substanţa favorizează păstrarea culorii albe mai mult timp, fără a distruge materialele. Pentru a vedea rapid rezultatele, specialiştii recomandă adăugarea a cinci pastile de aspirină la fiecare ciclu de spălare.

Din 2016, experții au recomandat aspirina pentru cei de peste 50 de ani cu un risc estimat de 10% de atac de cord sau accident vascular cerebral în următorii zece ani.

Citește și: Programul „Rabla pentru electrocasnice 2020” se amână. AFM anunţă că s-a încercat fraudarea procesului de înscriere
Consumul zilnic de aspirină pentru a reduce riscul de infarct miocardic sau accident vascular cerebral nu ar mai trebui recomandat în Statele Unite pentru persoanele cu vârsta de 60 de ani și peste, a declarat, marți, un grup de experți americani.

În ceea ce privește persoanele cu vârsta cuprinsă între 40 și 59 de ani, cu risc, dar care nu au antecedente de boli cardiovasculare, trebuie să ia individual decizia de a iniția acest tratament, după discuții cu medicul lor, au adăugat acești experți.

Este vorba despre un adevărată revizuire a acestei recomandări, care vizează milioane de oameni, deoarece practica este foarte răspândită în țară. Boala cardiovasculară este principala cauză de deces în Statele Unite.

Citește și: Black Friday 2021 la Dedeman. Reduceri substanţiale la televizoarele SMART şi proiectoare cu led. Ce „chilipiruri” găseşti la eMag, Altex, Flanco şi Fashion Days