Adevărul despre mega afacerea imobiliară lui Marcel Hoară. Cu cât se vând vilele sale de la Snagov VIDEO

Marcel Hoară, unul dintre cei mai vocali foşti pedelişti, are o mega-afacere imobiliară. La şapte ani după ce a fost bătut cu ouă de protestatari în Piaţa Victoriei, cartierul lui din Snagov s-a dublat. Agentul de vânzări al fostului lider pedelist spune că în final, imperiul lui imobiliar va număra nu mai puţin de 64 de vile de lux care costă 400.000 de euro bucata, transmite România TV.

30 nov. 2016, 15:02
Adevărul despre mega afacerea imobiliară lui Marcel Hoară. Cu cât se vând vilele sale de la Snagov VIDEO

Marcel Hoară are o afacere înfloritoare la Snagov, unde deţine un complex de vile evaluate la 400.000 de euro. Fiecare. Reducerile pot fi însă substanţiale dacă intersat este vreun fost coleg de partid sau vreun actual membru al PNL.

Aflând că cel interesat de cumpărarea unei vile este chiar şeful de cabinet al Alinei Gorghiu, agentul a tăiat brus preţurile, promiţând o reducere consistentă.

„Patru sute de mii de euro plus TVA. Vilele au 240 de metri construiţi, 192 utili. Noi avem terenul pe care o să se mai construiască 52 de case”, spune agentul de vânzări.

Agentul de vânzări taie brusc preţul vilei când află că interlocutorul ar fi o persoană de la vârful PNL, care ar fi obţinut o promisiune privind o reducere substanţială de la Hoară. „Dacă v-a promis domnul Marcel…(n.r. râde)…ok! Sigur că vorbim de o reducere! Poate fi ori mobilarea casei, ori scădem din preţ… vedem! Deci rezolvăm, nu-i nicio problemă!”, spune reprezentantul lui Marcel Hoară.

Anul trecut, paznicii complexului de vile spuneau că Marcel Hoară nu mai are niciun amestec în afacere, iar fostul lider PDL susţinea că afacerea cu vile de la Snagov este, de fapt, a părinţilor. Părinţii lui Marcel Hoară l-au contrazis, arătând că investiţia este, de fapt, a fiului lor. „Sunt şi banii lui, pentru că el lucrează acolo în Bucureşti de vreo 14 ani”.