Adevăruri despre sex descoperite de cercetători

S-ar putea spune că trăim în cea mai sexuală eră din istorie. Pe rând, barierele sexuale au căzut, iar metodele de contracepţie ne-au permis să separăm consecinţele reproductive de experientele sexuale.

26 mai 2016, 20:15
Adevăruri despre sex descoperite de cercetători

Site-urile de socializare au inlesnit gasirea de parteneri sexuali. Si pornografia online este accesibila tuturor, aflandu-se la numai 1-2 click-uri de mouse. Cu toate acestea, exista o multime de oameni care nu cunosc nici cele mai elementare lucruri despre sex. Iata 5 adevaruri despre sex descoperite de cercetatori pe care toata lume ar trebui sa le stie:

Fiintele umane sunt sexuale din leagan pana la moarte

Copiii mici (indiferent de sex) isi ating zona genitala inainte de a avea idee despre ce ea. Parintii care schimba scutecele bebelusilor de sex masculin stiu ca este destul de comun ca micutii sa aiba erectie. Odata cu inaintarea in varsta dorinta pentru sex s-ar putea diminua, insa exista barbati si femei care si la 90 de ani continua sa se bucure de partide de amor.

Nevoile sexuale sunt normale si universale

Daca n-ar exista dorinta sexuala si sexul, nu ar mai exista oameni. Dupa cum daca n-ar exista dorinta sexuala nu ar exista niciun animal pe aceasta planeta. Oamenii folosesc adesea cuvinte precum „a face dragoste” pentru a se simti confortabil cand vorbesc despre acest subiect. Totusi, animalele fac sex. Si asta fac si oamenii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...