Adi de la Vâlcea, casă de 300.000 de euro. Are un seif cu zeci de arme cu glonţ, dar şi un tun în curte

Adi de la Vâlcea şi-a prezentat casa pe care a construit-o după bunul plac. Cântăreţul a investit aproximativ 300.000 de euro în locuința „fortăreață”, care a fost gata în doar un an de zile. Are un seif cu zeci de arme cu glonţ, funcţionale, dar şi un tun amplasat în curte.

21 ian. 2021, 08:58
Adi de la Vâlcea, casă de 300.000 de euro. Are un seif cu zeci de arme cu glonţ, dar şi un tun în curte
Adi de la Vâlcea este pasionat de arme

Adi de la Vâlcea, casă de 300.000 de euro. Artistul a obținut tot ce are în prezent, de-a lungul anilor de muncă și de dedicare. A ajuns prin forțe proprii să fie unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească, iar acum, după aproape două decenii de carieră se bucură de rezultatele muncii sale.

Citeşte şi: Adi de la Vâlcea, la un pas de moarte după ce a suferit un accident rutier. Şi-a făcut maşina praf

Adi de la Vâlcea a dezvăluit că și-a construit, utilat și amenajat vila de lux în care locuiește, în numai un an, o adevărată performanță, potrivit Antena Stars.

Adi de la Vâlcea, casă de 300.000 de euro

Adi de la Vâlcea a scos din buzunar o sumă impresionantă de aproximativ 300.000 de euro: „Casa mi-am construit-o singur în aproape un an de zile. Am dat 12 mii pe teren, și 13 mii pe prima etapă a construcției.

Am făcut-o de jos. Am schimbat de câteva ori proiectul, că eu aveam alte viziuni față de arhitect. La 200-300 de mii de euro ar fi această casă evaluată. Parchetul e din bambus, are vreo 20 de ani, deși a fost, inițial, pus greșit”, a spus Adi de la Vâlcea.

Adi de la Vâlcea are tablouri cu idolii săi

Are tablouri cu cântăreţii şi sportivii preferaţi, Mike Tyson este unul dintre idolii său, pe care, de altfel, îl are tatuat şi pe braţ. „Am un tabloul cu celebrul „Naşul”. Mi-a plăcut gândirea lui, înţelepciunea de care dădea dovadă.

Mie îmi plac oamenii de onoare, ceea ce găsesc din ce în ce mai greu în ziua de azi. Înainte, cuvântul era contract. Am tablou şi cu Elvis, Mike Tyon, sunt fan Mike Tyson, am şi tatuaj cu el.”

Citeşte şi: Declaraţiile şocante ale lui Adi de la Vâlcea despre coronavirus! „Nu e niciun virus!” VIDEO

Şi pentru că este pasionat de box, vânătoare şi maşini, „accesoriile vedetă” care stau la loc de cinste în casa lui Adi de la Vâlcea sunt mai multe arme, funcţionale şi nefuncţionale.

Adi de la Vâlcea este pasionat de arme

Aici, pe panoplie sunt arme nefuncţionale, pentru că cele cu glonţ nu ai voie să le ţii la vedere, nu-ţi dă voie legea. Cele din seif sunt arme cu glonţ, am zece, unsprezece arme funcţionale. Afară am un tun, luat de la armată, am un dosar stufos la el. Am muncit foarte mult pentru ceea ce am„, a mai spus Adi de la Vâlcea la Antena Stars.

Tunul din curtea lui Adi de la Vâlcea