Adio vremurilor când Vulpița și Viorel o duceau bine. Cei doi au ajuns la limita sărăciei

Vulpița și Viorel au reușit să facă o telenovelă din viața lor care i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură. Ba s-au certat, ba s-au împăcat totul de dragul audienței. După ce au părăsit lumina reflectoarelor cei doi au ajuns la limita sărăciei.

14 nov. 2022, 13:09
Adio vremurilor când Vulpița și Viorel o duceau bine. Cei doi au ajuns la limita sărăciei

Vulpița și Viorel au reușit să facă o telenovelă din viața lor care i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură. Pe lângă popularitate, aceștia se bucurau și pe plan financiar de câștiguri. Ei bine, acele vremuri au apus, iar cei doi nu o mai duc atât de bine.

Vulpița și Viorel, în pragul sărăciei

După ce au revenit în Blăgești și nu mai apar la emisiunea ,,Acces Direct”, se pare că lucrurile stau din ce în ce mai prost pentru cei doi. Recent o vecină a făcut câteva mărturisiri despre cei doi.

,,Ei sunt bine (n.r. – Vulpița și Viorel), se descurcă așa cum pot. Nu e ușor, mamă, în zilele noastre să ai copil. Dar atunci când ai doi, parcă e și mai complicat. Aici, pe timp de iarnă, e greu cu munca. Vara te mai duci la câmp, mai muncești cu ziua. O zi de muncă e plătită la noi cu 100 de lei. Unii îți mai dau și țigări, o masă caldă, că dacă muncești de la 5-6 dimineata până seara, trebuie să mănânci. Viorel s-a mai dus cu ziua vara, a mai lucrat pe la unul, pe la altul. Cât poți să strângi așa? Nu prea mult… Acum e greu, când vine frigul și nu e de lucru. Îi mai ajută cei bătrâni (n.r. – părinții lui Viorel), mai au ei pensie. Au alocațiile celor doi copii. La țară nu ai nevoie de așa mulți bani… mai ai în curte o pasăre, mai pui un rând de roșii, te mai descurci. Numai să ai să-ți plătești lumina, cablul, internet dacă ai, că acum e internetul ăsta peste tot. Mai încarci un telefon”, a susținut vecina celor doi.

Citeşte şi: Andreea Antonescu a dat vestea tuturor. Ce le-a împărtășit aceasta urmăritorilor săi

De teama sărăciei și pentru că nu se mai ajung deloc cu banii, Viorel ar putea pleca în străinătate pentru a avea parte de un trai mai bun.

Nu sunt nici cei mai bogați, dar nici cei mai săraci. Se descurcă și ei așa cum pot. El ar putea să plece în străinătate să lucreze, că acolo se câștigă bani frumoși și ar putea să strângă ceva la «ciorap». Cred că nu pleacă de teamă că e singur și că nu s-ar descurca. Aici la noi, la țară, ăștia tineri au plecat, și-au făcut un rost. Am rămas noi, cei bătrâni, ne ducem traiul cum putem”, a mai spus femeia.

Citeşte şi: Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Care este motivul pentru care a renunţat la postul TV

Vecina a mai menționat că de când s-au întors în orașul Blăgești, oamenii nu preau au privit-o pe Vulpița cu mare admirație, ba mai mult sătenii i-au aruncat acesteia vorbe grele.

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița.O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face «prostii» pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a mai spus femeia.