Adolescent de 17 ani trimis în judecată după ce a violat un băieţel de şapte ani

Un adolescent de 17 ani din judeţul Tulcea a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv după ce a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu un băieţel în vârstă de şapte ani.

RomaniaTV.net
06 dec. 2013, 13:18
Adolescent de 17 ani trimis în judecată după ce a violat un băieţel de şapte ani

Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Tulcea, începând cu prima jumătate a lunii octombrie 2013 adolescentul a luat şi ţinut de mai multe ori în locuinţa sa un băiat de şapte ani, cu care, prin constrângere şi în mod repetat, a întreţinut relaţii sexuale.

În plus, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, a întreţinut relaţii sexuale cu băiatul de 7 ani în prezenţa fratelui victimei, de 12 ani.

„Adolescentul este acuzat de şase acte materiale de natură sexuală şi trei acte materiale de lipsire de libertate în mod illegal”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Tulcea, prim-procuror adjunct Laura Subţirelu.

În 19 noiembrie, Parchetul Tribunalului Tulcea a dispus reţinerea adolescentului şi a cerut în instanţă arestarea preventivă a acestuia pentru 19 zile, urmărirea penală fiind finalizată cu tânărul în stare de arest preventiv.

Procurorii au finalizat rechizitoriul şi au dispus trimiterea în judecată a adolescentului pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, ambele în formă continuată, corupţie sexuală, cauza fiind trimisă spre soluţionare Tribunalului Tulcea.