Adolescentă abuzată sexual de 240 de ori de propriul tată. Bărbatul vrea să fie liber

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Iaşi, este acuzat că ar fi abuzat de fiica sa minoră, elevă la un cunoscut liceu din oraş, de peste 200 de ori, de fiecare dată punând-o pe aceasta să îi facă sex oral, pentru a evita tragerea la răspundere pentru viol, scrie ziaruldeiasi.ro. Individul se află acum după gratii şi vrea să fie liber, încearcând să convingă instanţa că actele sexuale ar fi fost consimţite.

RomaniaTV.net
20 ian. 2018, 13:31
Adolescentă abuzată sexual de 240 de ori de propriul tată. Bărbatul vrea să fie liber

Magistraţii Judecătoriei Iaşi încearcă să desluşească iţele unui dosar de viol plin de răsturnări de situaţie şi mărturii cutremurătoare. Un bărbat a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind acuzat de viol în formă continuată. El se află încarcerat într-o celulă a Penitenciarului Iaşi şi urmează a se prezenta zilele următoare în instanţă, unde va încerca să îi convingă pe judecători să îl pună în libertate.

Concret, bărbatul este acuzat că şi-ar fi constrâns fiica minoră, în perioada iulie 2015 – martie 2017, să întreţină raporturi sexuale orale cu el. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii cred că faptele s-ar fi petrecut în mod repetat, de aproximativ 12 ori pe lună, în intervalul amintit. 

Deşi este acuzat că ar fi violat-o pe fiica sa de nu mai puţin de 240 de ori, individul invocă o declaraţie a fetei din timpul procesului care, în mod surprinzător, deşi posibil din cauza terorii, a susţinut că acuzaţiile depuse împotriva tatălui nu sunt reale. Judecătorii au considerat până acum că, în ciuda susţinerilor victimei, aceasta fiind şi minoră, probele privind comiterea actelor de viol de către ieşean sunt solide.