Adrian Alexadrov suferă de dorul Elenei Udrea. Cum a fost surprins de paparazzi FOTO

Absenţa Elenei Udrea din peisaj este resimţită din plin de Adrian Alexandrov, logodnicul celebrei femei. Deşi, recent, a aflat că în septembrie urmează să devină tată de fată, bărbatul pare că încă nu s-a acomodat cu lipsa focoasei blondine, cea care a dat bir cu fugiţii în Costa Rica.

08 mai 2018, 07:35

În urmă cu câteva zile, paparazzii l-au surprins pe Adrian Alexandrov pe o terasă de fiţe din Capitală, scrie spynews.ro. Deşi alături i-au fost câţiva prieteni, bărbatul nu s-a simţit deloc confortabil. Cu ochii acoperiţi de o pereche de ocehari de soare, logodnicul Elenei Udrea a părut abătut şi a stat mai tot cu capul sprijinit într-o mână. Ba mai mult, acesta abia a reuşit să schimbe câteva vorbe cu amicii săi.

Citeşte şi Elena Udrea: Mă întreb ce urmează. Or să trimită pe cineva cu neurotoxină, după modelul Skripal?

Deşi a stat mai bine de o oră şi jumătate alături de prietenii săi, Adrian Alexandrov nu a reuşit să iasă din starea aceasta. La final, după ce a achitat nota de plată, logodnicul Elenei Udrea a plecat acasă abătut, la volanul autoturismului său de lux.

În vârstă de 33 de ani, Adrian Alexandrov, cel care este mai mic cu 11 ani decât Elena Udrea, este de profesie broker imobiliar. O bună perioadă de timp, tânărul a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de renumit precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. El are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux.