Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO

Judecătorii din Iași au decis ca Adrian Corduneanu să rămână în arest la domiciliu. Interlopul, anchetat după ce a șantajat un om de afaceri, contestase măsura aplicată în urmă cu trei zile.

19 apr. 2022, 08:24
Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO
Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu

Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Instanța a respins ca nefondate contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi de Adrian Corduneanu împotriva încheierii penale din 13 aprilie 2022, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți.

Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO

Adrian Corduneanu a fost reținut săptămâna trecută pentru 24 de ore după ce a fost săltat de mascați în urma unui denunț de șantaj. Acesta i-ar fi cerut unui om de afaceri din Iași suma de 1.000 de euro, care i-ar fi dat 2.000 de lei, apoi a mers la poliție să facă plângere. A doua zi, Adrian Corduneanu a fost plasat în arest la domiciliu.

Primele imagini cu Adrian Corduneanu luat pe sus de mascații cu mitraliere de la SAS. „Beleaua”, în cătușe VIDEO

Adrian Corduneanu nu a părut afectat de decizia instanței şi a dat startul unei petreceri pe manele. INterlopul a desfăcut o șampanie în timp ce asculta o melodie a lui Florin Salam şi a postat imaginile pe TikTok. Melodia pare să fie un mesaj pentru apropiați sau, mai degrabă, pentru inamici, dacă este să ne luăm după comentariile de pe rețelele de socializare după ce acesta a fost săltat de mascați: „Când credeați că nu mai sunt / M-am ridicat de la pământ”, se aude pe fundal în timp ce „Beleaua” deschide șampania, iar Ramona, soția sa, se plimbă părând fericită, în jurul său!

@adriancorduneanu28🤩🤩🤩

♬ Cand Credea-Ti Ca Nu Mai Sunt – Florin Salam

Clanul Cordunenilor este cel mai cunoscut și mai puternic clan de interlopi din Moldova. Istoria clanului a început undeva în jurul anilor ’90, la conducere fiind Costel Corduneanu, unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Barcelona 1992 şi Atlanta 1996.

Adrian Corduneanu, plasat în arest la domiciliu. Cum arată vila interlopului din Iaşi