Adrian Cristea a dat faliment! Din ce a ajuns să trăiască acum fostul iubit al Biancăi Drăguşanu

Adrian Cristea, zis "Prințul", s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a renunțat la cariera de fotbalist. Din păcate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu nu stă foarte bine când vine vorba de situația lui financiară. 

30 nov. 2021, 09:42
Adrian Cristea a dat faliment! Din ce a ajuns să trăiască acum fostul iubit al Biancăi Drăguşanu

Adrian Cristea a dat faliment! Din ce a ajuns să trăiască acum fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. „Prințul” a fost preocupat cu afacerea proprie, fabricarea costumelor bărbătești, însă bussines-ul nu a fost pe măsura așteptărilor, iar în câteva luni, a dat faliment.

Adrian Cristea a dat faliment! Din ce a ajuns să trăiască acum fostul iubit al Biancăi Drăguşanu

Mai multe persoane din anturajul fostului fotbalist au declarat pentru wowbiz.ro că Adrian Cristea nu are un job stabil, iar singura sursă de venit vine din pariuri: „Face bani din pariuri, joacă foarte mult. Din asta se întreține. Însă, nu câștigă mereu, motiv pentru care este mereu la limită cu banii. Își petrece destul de mult timp cu fiica lui, Rania, de care este foarte apropiat.  Nu este mulțumit deloc de statutul său financiar și profesional.  Mai ține legătura cu câțiva colegi din fotbal, printre care se numără și Adrian Mutu, dar nu a reușit să prindă vreun post în staff-ul vreunei echipe”.

Care este relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea, la 10 ani de la divorţ: „N-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”

Adrian Cristea a ocupat un loc serios în titlurile primelor pagini ale tabloidelor, pe vremea când se iubea cu Bianca Drăgușanu, însă odată cu încheierea relației s-au terminat și aparițiile acestuia publice.

Bianca Drăgușanu a uitat de Gabi Bădălău și scandaluri. Blondina a făcut un show incendiar pe ritmuri de manele, în cel mai de fițe local din Capitală VIDEO

Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au format o relație de mai bine de patru ani, dar fosta asistentă s-a căsătorit Victor Slav în 2012. „Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, în acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea” a declarat Bianca Drăgușanu.