Adrian Enache, detalii intime despre fiica sa, Diana: „Nu are iubit, e cuminte, fata e virgină”

Adrian Enache a vorbit pentru Spynews.ro despre starea de sănătate a fiicei sale. Diana a rămas cu traume adânci după ce a fost atacată de portarul blocului în care locuieşte. Artistul a vorbit şi despre viaţa sentimentală a fiicei sale, despre care a spus că e singură şi se gândeşte doar la şcoală.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 19:17

Deşi s-a speculat că Diana ar avea o relaţie cu Alex, fiul lui Anghel Iorgulescu, Adrian Enache este de părere că fiica sa nu are timp de iubit, urmează să dea Bacalaureatul şi se pregăteşte intens pentru acest examen. Artistul susţine că fiica sa nu a avut niciun iubit, iar drept dovadă stă chiar faptul că aceasta este încă fecioară.  „Nu are iubit, fata e virgină. Nu e preocupata de aşa ceva, e preocupata de şcoală, şi nu pentru că nu vrem noi. Când a fost lansarea, a luat-o de mână băiatul, glumeau şi ei, dar nu au nimic. Sunt prietenii mei, normal că au vorbit şi cu ea, doar e fiica mea. Ea are alte preocupări acum, să devină avocat , să ajute oamenii săraci care nu se pot apăra, asta e o idee frumoasă şi născută din întâmplarea ei nefericită”, a declarat artistul.

Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa după tentativa de viol

Libanezul Kanaan Ali, angajat ca portar al clădirii în care Diana Enache locuia, alături de părinţii ei, a fi atacat-o pe tânără cu un cuţit şi a încercat să o violeze, în urma unei discuţii în contradictoriu. Incidentul s-a petrecut în noaptea dinspre 5 spre 6 iulie 2014 şi a lăsat-o pe fiica artistului cu mai multe răni fizice dar şi psihice.

Adrian Enache a mărturisit că atacul pe care l-a trăit fiica sa, anul trecut, încă o macină pe interior. Experienţa a fost una traumatizanată, iar Diana încă nu a reuşit să treacă peste acest aspect. „Diana abia poate să scrie cu mâna. E marcată sărăca, vă daţi seama. Verdictul în acest proces s-a amânat până pe 18 iunie. Ea învaţă de dimineaţă până seara. E o fată bună, e silitoare, a învăţat şi a terminat liceul cu 9,78. Noi suntem alături de ea, am fost, îi asiguram tot ce îi trebuie şi sigur va razbate, pentru că e o fată puternică”, a declarat Adrian Enache.

Diana a mărturisit că merge în continuare la psiholog şi că încearcă să fie puternică, deşi uneori emoţiile o copleşesc. „Nici eu nu ştiu ce să mai zic. Sunt momente şi momente . Eu încerc să afişez o atitudine pozitivă şi ok, dar e destul de greu, mai ales după ultimul termen, care m-a marcat. Nu îmi este rusine sa recunosc ca merg în continuare la psiholog. E ceva normal . Te ajută, dar bătălia e în tine. Din interior pleacă tot”, a spus Diana, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.