Adrian Enache este în stare de şoc. Fiica sa Diana a rămas infirmă pe viaţă în urma tentativei de viol FOTO

La şase luni de la atacul dn scara blocului, fiica lui Adrian Enache nu s-a vindecat de pe urma rănilor de cuţit pe care i le-a făcut libanezul Ali Kanaan. Tânăra încă nu-şi poate mişca două degete de la mâna dreaptă şi ar putea rămâne cu un handicap pe viaţă.

10 ian. 2015, 07:51

Când libanezul i-a pus cuţitul la gât, Diana Enache s-a apărat cu mâinile goale şi s-a zbătut să scape din braţele atacatorului, scrie libertatea.ro. Tăieturile pe care le-a suferit la mâini au arătat că fata s-a luptat pentru viaţa ei şi a avut nevoie de o perioadă lungă de îngrijiri medicale. A purtat atele la ambele mâini timp de câteva săptămâni şi a fost total dependentă de ajutorul mamei sale. După ce i-au fost scoase atelele, Diana a urmat fizioterapie, iar acum, la şase luni distanţă, încă nu poate mişca două degete de la mâna dreaptă.

Citeşte şi SECRETUL celui care a vrut să o violeze pe Diana Enache a ieşit la iveală în timpul procesului FOTO

Va fi supusă unei expertize

La termenul de judecată de la începutul acestei luni, tânăra a solicitat, prin intermediul avocatei sale, o expertiză care să stabilească dacă a rămas cu o infirmitate permanentă, ceea ce-i va afecta întreaga viaţă. „Este încă afectată de ceea ce s-a întâmplat. Atât ea, cât şi părinţii ei sunt îngrijoraţi din cauza faptului că nu-şi poate mişca degetele de la mâna dreaptă. Prin expertiză s-ar putea stabili dacă a rămas cu o infirmitate pe viaţă sau dacă se poate reface în timp”, a declarat, pentru Libertatea, Katia Cicală, avocata Dianei Enache.

Citeşte şi HALUCINANT. Adrian Enache va avea un şoc când va afla asta. Agresorul Dianei ar putea scăpa de puşcărie

Atacatorul şi angajatorul sunt în ofsaid

Conform actelor depuse la dosar, atacatorul Dianei, Ali Kanaan, are doar patru clase, insuficiente, conform legii, pentru locul de muncă pe care-l avea în momentul atacului. Totodată, se pare că nu avea nici experienţa de un an necesară la încadrare şi nici specializare pentru munca la care a fost pus de către managerii complexului de locuinţe în care a avut loc atacul. Firma angajatoare este parte în proces şi ar putea să fie obligată să plătească despăgubiri de zeci de mii de euro pentru incidentul din 5 iulie 2014, care a avut-o ca victimă pe Diana Enache.